fredag, augusti 10, 2007

Blixtar och dunder

Trollfamiljen fick seriös abstinens efter asfalt efter flera flera dagar i den grönskande trollskogen, så det blev ett snabbt skutt in i bilen igår kväll och imorse vaknade vi av stadens larm. Kändes lite mysko om än hemma.

Idag leasade vi ut lilltrollet till en kompis och mellantrollet gick på HP med en kompis, åtföljda av Trollfar. Så Trollmor fick hela 4 timmar för sig själv! Att ägna sig åt ateljén och lite kreativt jobb. Äntligen! Jag har drömt om glas de senaste nätterna, för jag varit så otroligt sugen.

Så kommer jag dit. Och vet ni vad - tvärstopp! Värsta lågtrycket och jag lyckades på fyra timmar åstadkomma absolut ingenting. Noll, niente, nada! Så antingen har min kreativitet gått över eller så var det en tillfällig svacka. Jag hoppas på det senare för snart är det dags........ Då får vi se om det bär eller brister.

I övrigt kan jag meddela att det ligger som ett megastort lock över Stockholm, syret har tagit slut och jag svettas värre än en Sumabrottare i en finsk vedeldad bastu. Fötterna svullnar och det är absolut ingen överdrift att kalla mig för Storfot i dagens läge, mina små söta små 37:or har växt till sig. Skulle jag köpa nya skor just i detta nu fick det nog bli kanoter. Extra breda!

Nu dritter jag i er. Vad jag ska göra istället har jag ingen aning om, det blir inget kreativt iaf! (ja, jag är sur *s*)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, man blir genomsvettig bara av att göra ingenting här i Stockholmstrakten, någon sa på Tv:n att vi hade samma luftfuktighet som i Goa.. Nå, det är bättre så här än som det är sen, i typ November, så vi skiter i att klaga tycker jag! ;-D

Batbut sa...

Egentligen gillar jag värmen, men det tar på kroppen. Och nu när jag äntligen tar mig för att svara har den ju gått över....