måndag, september 17, 2007

The Telenor Story - the end (?)

Ja, jag är en envis jäkel och nej, jag ger inte upp! Rätt ska fan i mig vara rätt.

Förra veckan fick jag med 4 (ja just FYRA!) dagars mellanrum 2 påminnelser på mitt berömda (lite iaf, ni är ju några som läser) PC abbonemang. Jag fick TOKSPEL och den stackaren som svarade på Kundtjänst har förmodligen fortfarande fartränder i örongången efter min mycket laddade harang! Det var efter påminnelse 1. När påminnelse 2 kom var jag halvvägs ner till Kallekrona för att sittstrejka utanför Telenors HQ. Men det regnade så jag nöjde mig med att verbalt döda ännu en stackare på Telenors outsourcade kundtjänst. Den stackaren försöker förmodligen fortfarande klättra upp hur hålet jag mentalt tryckte ned honom i.

Men det lönade sig - idag har jag fått bekräftelse på uppsägningen OCH kreditering av den däringa fakturan de förra veckan tyckte jag skulle betala. Säger bara en sak:

DON'T MESS WITH ME, CAUSE I'LL NEVER GIVE UP WHEN I'M RIGHT!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vi håller just nu på med en fajt med Telenor! De är komplett hutlösa! Rent bedrägeri och totalt ommöjliga att tala med. Om Du vill så kan Du läsa om eleändet på min blogg http://inga.blogg.se under kategorin teknikpanik

Batbut sa...

Ge Dig inte! Jag vet att det är människor från Telenor som läser den här bloggen... hoppas de tar sig vidare till Din också!

Anonym sa...

Det stavas abonnemang dumfan!

Anonym sa...

Är just i det läget att jag värmer upp rösten och läser texter ur First Blood för att kunna ringa och skälla skiten ur telenor eftersom de fått för sig att fakturera för användande jag inte gjort.
Typ tusen spänn vill de ha.
Hur sover de om natten med sitt lurendrejeri?
Ditt inlägg stärkte dock hoppet för min del.