tisdag, februari 17, 2009

Gasljus?

Kommer ni ihåg den där klassiska filmen med Charles Bovier (eller hur busan han nu stavade sitt namn) och Ingrid Bergman? För er som inte sett den så handlar den helt enkelt om en man som försöker driva sin fru galen, genom att spela henne diverse fula spratt.

Och vart vill jag komma med detta? Helt enkelt att jag misstänker Trollfar för att göra något liknande. Lyckas han och jag blir spritt språngande nuts så har jag er till mina vittnen. Då får ni ta i med hårdhandskarna, hala fram förstoringsglaset och leka Sherlock. Jag litar på er helt och fullt.

Då undrar förstås vän av ordning vad som hänt, eftersom detta dyker upp i mitt annars så kloka och strukturerade huvud.

Jo det ska jag säga er med ett endaste ord - DRÖMMAR! Om vita isbjörnar som är snälla och smutsgula som är elaka, lejon som bor i hus och är hur tama som helst så länge ingen visslar. Då blir de som förbytta och sväljer alla i sin omgivning. Eller vilda hästar som jag har till uppgift att samla in, märka och tämja. Listan kan göras hur lång som helst, men det finns 2 faktorer som är ständigt återkommande - det är totalt kaos och det är alltid vilda djur med i bilden. Freud, I challenge you!

Visst, jag har alltid drömt lite mysko men den senaste veckans drömmar slår alla rekord. De är så helt psycho att jag måste lida av någon form av LSD rus under nätterna. Och hur skall en sådan renlevnadsmänniska som jag få i mig något sådant om inte någon har lurat i mig det? Förmodligen genom att preppa tandkrämen full! Den har smakat lite annorlunda och Trollfar påstår att det är en ny sort. Ha, glöm det! Han är avslöjad!

Inatt kommer jag borsta tänderna med såpa och se om drömmarna uteblir. Fortsättning följer.....

3 kommentarer:

Anonym sa...

A prayer for the wild at heart - kept in cages

De vilda djuren är du. På ytan är du snäll, gullig och godhjärtad. På insidan är du en vild och vacker tigrinna som inte är att skoja med, vilket märks mycket väl när du känner att dina tigerungar hotas.

Vissla inte - tassa på tå

Samla vilda hästar - det är du som har hand om logistiken hemma - du kanske behöver paus.

Alltid kaos? Ta paus! Ta semester. Ta time-out.

/Drömtyderskan

Tankevågor sa...

Ja nu är det dags för semester tror jag. När bär det av till min favvostad?

Batbut sa...

Kimmi, Du är en klok kvinna.
L-girl, det blev Örebro... Kanske blir det London senare, jag har inte kommit loss än