fredag, juli 10, 2009

Bytt bytt....n,

Igår var en seg och svart dag, som avslutades sent. Inte så smart att att avsluta kvällen med Changeling, men en klart sevärd film. Tänk att behöva genomleva en sådan frustration,att inte bli trodd och att allt som sägs förvrängs så att det slår emot på en själv! Betänker man sedan att det baseras på en verklig story, om en kvinna som i slutet av 20 talet kämpade helt ensam så är det än mer fascinerande. Jag önskar jag kunde besitta en sådan styrka, en sådan tro.

Hur som, för att inte fastna i det svarta hålet så ägnade jag natten åt att surfa runt bland diverse light program. Några avsnitt av 2 1/2 män piggar alltid upp och jag lade mig något lättare till sinnes, om än alldeles för sent.

Då trollfar är inne i stan och jobbar var det jag som fick äran att bli väckt av Lilltrollet, men imorse höll hon sig ända till 7.30 så det blev iaf 4,5 timmars sömn. Shit, ska det fortsätta så här kommer jag se ut som ett vrak när semestern är slut!

Dock inträffade något som jag vet alltid inträffar efter en sunk dag, jag vaknade lättare till sinnet för igår släppte jag ut den negativa skiten. Jag grät och jag lät mig sätta ord på att jag tyckte livet var aptrist, genast blev det lite ljusare. Tänk att jag aldrig lär mig :-)

Nu sitter jag här ute i Trollskogen, där regnet har fått ge vika för kraftiga vindar. De nytvättade lakanen fladdrar så skönt i vinden och solen tittar fram lite då & då. Snart kommer trollfar från stan och i samma veva dyker en av de bästa vänner man kan ha upp, den lilla men naggande goda frk Biggis med dotter.

En skön helg väntar och nu hoppas vi att även solen kommer göra oss sällskap. Och er så klart!

Inga kommentarer: