onsdag, februari 21, 2007

Skötselråd

Jag har sagt det förut men tydligen är det ingen som känner sig manad att ta tag i detta. Men skam den som ger sig, jag gör ett nytt försök:

En batbut är I N T E vinterkompatibel. Så många minusgrader som det är idag gör att vingarna blir stelfrusna. Och stelfrusna vingar går lätt sönder. Och går de sönder jag inte flyga. Och kan jag inte flyga så blir jag ledsen. Och blir jag ledsen så gråter jag. Och gråter jag kommer tårar. Och kommer tårar så fryser de till is. Och då blir jag ännu kallare. Och gråter ännu mer. You get the picture?

Så snälla någon vänlig omtänksam människa som har mer pengar än förstånd - send me a ticket till värmen. Asap! Helst före helgen för annars måste jag åka till Sälen... och där är det ännu kallar! Till råga på allt är jag för gammal för att flirta med skidlärarna, headbanga på afterskiin eller slå hot shot rekord i baren - så vad jag ska där att göra vet jag inte. Några förslag?

3 kommentarer:

Mette sa...

Ja, jag kan kolla ut en fin biljett till dig och köpa den.


Inte.


Jag vill också bort härifrån! Det är för kallt!

Men å andra sidan - om det aldrig blev så här kallt så skulle jag vara sur över växthuseffekten.

Tankevågor sa...

Drick vin i Sälen! Varmt vin och glöm inte raggsockorna!

Åka skidor? Nä, det är för kallt!

Om du nödvändigtvis måste ut så hitta en solig vägg att värma vingarna mot!

Klosterkatterna sa...

Å, jag håller fullständigt med dig! Mina vingar blir också sköra av kylan... och jag vill inte att de går sönder, för jag älskar att flyga!

Vi fladdermöss borde bli bättre behandlade än så här. Vi är ju faktiskt fridlysta, eller hur?!?