onsdag, maj 12, 2010

Mör....

Idag har jag stått på bena precis hela långa dagen. Eller rättare sagt, jag har stått på det ena benet för det andra benet vill inte vara med att leka.

Jag lovar dyrt och heligt att aldrig mer klanka ned på de som klagar på ryggbesvär, inte ens i tanken. Tänk att en liten eländig disk kan vålla så mycket besvär. Och det bara av att sova middag.... pinsamt! Mitt skick måste nog gå till världshistorien som "kvinnan var skelett var gjort av papier machier" eller varför inte "Plockepinn kvinnan"?

Vad gör då en klok och förnuftig kvinna som jag på benen en hel dag som denna? Jo tack, jag har haft kurs. I glasfusingens ädla konst. Inte för en utan för två grupper. Bestående av barn. Välartade, trevliga och mycket mysiga sådana, men ändock barn. Hela 23 stycken! Dock uppdelat i två omgångar.

Inga allvarligare blessyrer, några plåster gick åt men lite blodvite får man räkna med. Och kidsen skötte sig kanon! Och de älskade det! Så om lite dryga 2 veckor får de stolt ta hem både ringar, halsband och broscher att stolt visa upp! Samt att vi har fixat en kanonbra avskedspresent till deras lärare som går i pension till sommaren.

Alla barn har fick välja ut en färg som jag skar i identiskt stora bitar, på sin bit fick de sedan skriva en hälsning till läraren. Sedan lägger jag ihop allt som ett lapptäcke och bränner ihop det till ett fat. Kan man få en bättre present än ett vackert fat med varma ord från de barn man följt i så många år. Är riktigt stolt över min idé om jag ödmjukt får säga det själv.

Nu har jag intagit horisontal läge, med lap'n på magen och inväntar kvällens middag. Trollfar får slita hårt nu..... medan jag vilar mig frisk.ps: om någon undrar så är det en klämd disk jag har... vilket jag lyckades fixa när jag sov middag i helgen. Kan nån kan Trollmor!

5 kommentarer:

Humlan sa...

Din kropp är kanske gjord för konstiga vurpor och luftfärder, att vila är icke dens melodi...
Krya på dig!

SSKungen sa...

Det ska bli så kul att se det där fatet i färdigt skick. Det är onekligen en helt underbar avskedspresent!

Biggis sa...

Oj, nu blev jag nästan lite rädd. SSKungen... Det är jag, Biggis ju! Någon måste ha loggat in på blogger medan jag sov.... Men nu vet du, det är jag i alla fall. Jag. Biggis.

Mildamakter sa...

Men tös lilla...du har väl en fenomenal förmåga att råka ut... kram på sig!

Batbut sa...

Humlan, helt rätt - jag är inte gjord för stillhet
Milda, tycker Du? :-)
Biggis, I know you oavsett namn