tisdag, augusti 12, 2008

Bragdguldet är mitt!

En hel vecka sedan jag bloggade?!?! Måste vara någon form av rekord. Om det sedan är en bedrift eller misslyckande, det må de lärde tvista om. Jag konstaterar bara faktum.

Jag har tillbringad några dagar i staden som somliga kallar för Sveriges framsida. En mycket trevlig och gemytlig sådan, om än regnig. Jag har varit där ett antal gånger tidigare, men aldrig någonsin lyckats se solen. Om det har med mig, min planering eller med staden ifråga låter jag vara osagt. Även här konstaterar jag faktum.

Ett annat faktum är att jag anser att jag är en stark kandidat till bragdguldet! Ska genast ringa SvD och nominera mig själv. Eller vad sägs om 11,5 timmar på Liseberg? Med två små troll som rusade runt som värsta Duracell kaninerna. Helt saliga, med åkband på handen och glitter i ögonen. Trollfar var också med ett tag, men körde en copycat på Trollmor och försökte äta upp en geting. Dock var han inte alls lika våghalsig som undertecknad så den bet "bara" till på kindens insida. Fegis! Kom igen när Du försöker svälja den! Tänkte jag INTE säga... jag tänkte det inte ens. Däremot beordrades han raskt att uppsöka närmsta akutmottagning för preventiv medicinering.

Optimistiskt tänkte jag att de små duracelltrollen snart måste få soppatorsk och skulle bli enkla att få hem. Snacka om att bedra sig! Här behövdes varken mat eller vätskeintag, de fick all näring de behövde från Flume Riden och andra helvetestingestar. Turligen nog hade de moppsat upp sig såpass att de kunde ta sig runt i dessa utan min ömma omsorg, så efter att ha gjort mina 2 turer i Lisebergsbanan och 2 i Flume'n så blev jag entledigad. Fick vila mina ömma fötter på en bänk och försökte hitta tillbaka till det balanssinne jag kom dit med.

Iofs fick jag sitta en liten skvätt innan, när vi råkade hamna på Allsången. Trollmor sjöng med för fulla muggar och gjorde de små trollen generade när jag försökte överrösta Lotta Engberg. Linda Bentzing försökte jag inte ens, utan gav slaget förlorat på förhand.

Inser nu att det finns inte en chans att någon annan kommer klå mig på fingrarna, bragdguldet sitter som en smäck. Om någon nu har missat det kommer här motiveringen:

1. 11,5 timmar på Liseberg
2. 4 dödsföraktande åk på fastande mage utan valium
3. Allsång med inte bara Engberg utan även Bentzing. Utan öronproppar eller sprit

Jag slår vad om att det är mitt! Någon som sätter emot?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tänkte tipsa dig om min tävling där du kan vinna en goodiebag till ett värde av drygt 300kr! :)
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.3835060

mossfolk sa...

Haha, dina inlägg är verkligen helt underbara!
Fast det är klart att små trollen måste passa på när de väl är på liseberg :)

Tankevågor sa...

Jag trodde inte det var sant när jag fick ditt sms!! Alla dessa timmar på Liseberg OCH allsång med Engberg! Funderade på att skicka en räddningsstyrka söderut.
Men du har tydligen överlevt.

Klart du ska ha bragdguldet!!! :-)

PS....hur gick det med getin....jag menar trollfar??? DS

Batbut sa...

Tack för tipset Eva, men jag tillhör inte målgruppen för Din fina vinst tyvärr! Men tack ändå
Mossfolk, såklart de måste men nästa gång ska jag ha en bok med mig!
L-girl, absolut sant. Och jag överlevde! Och Trollfar med, även om han såg ut som jag slagit honom på käften....