torsdag, juli 29, 2010

Back on track...

Vet inte om ni saknat mig eller inte, men jag försvann ut i verkliga livet ett tag.... och helt plötsligt hade en månad gott.

Att rekapitulera vad som hänt verkar inte speciellt intressant vare sig för er eller mig. Vi konstanterar bara att jag har haft semester, även från bloggen. Och ni fick semester från mig. Så nu kanske vi är utvilade och redo för nya tag?

Vår utbyggnad av Trollskogen kom äntligen igång strax före midsommar och nu är den mer eller mindre klar. 20 nya fräscha kvadratmeter och lite omdisponering av de befintliga kvadratmetrarna har gjort vårt sommarhus till än mysigare än tidigare.

Proffsen fick ta hand om det mesta, men Trollfar och jag tog interiören. Det har spacklats & slipats, tapetserats & målats, möblerats & piffat så jag har haft träningsvärk på kvällarna. Men bra blev det!

Inga skador so far, trots min höga klantighetsfaktor men å andra sidan - sommaren är inte slut än......

Den enda "olycka" jag råkat ut för så här var när jag ramlade baklänges in i häcken utanför Coop Forum fast då var det mest stoltheten som fick sig en törn....

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Välkommen tillbaka ;) Jag kikar alltid in och läser även om jag väldigt sällan kommenterar. Skönt med lite utbyggnad. Kan tänka mig att även barnen tyckte det nu när de inte är så små längre...
Och din beskrivning av sängprovningen på Ikea i förra inlägget är riktigt riktigt bra :)

h-lady sa...

Äntligen.... varmt välkommen tillbaka! Du har varit saknat...:-)