tisdag, april 17, 2012

Jag måste vara den värsta bloggaren ever.... Flera veckors uppehåll mellan varven. Ni som hängt här vet att jag gått igenom en del, men jag aldrig i mitt liv tidigare varit så slut, så trött och så färdig att ge upp som jag är nu.

Jobbmässigt hopar sig allt, massor med specialprojekt som har varit krångliga och tagit mycket energi. Där jag fått skit för alla fel som begåtts, av andra. Pga dålig planering, önsketänkande mm. Men det jag som fått utskällningarna.

Parallelllt med detta genomgår Mekka trollet sin aspergerutredning och det är bra, kommer leda till något bra men det tar på krafterna.matt behöva genomgå graviditeten, småbarnsåren och de problem som fanns river upp sår som jag trodde läkt men som bara legat i träda. Och nu är det öppet och gör ont. Att än en gång genomleva mammas självmord och den dramatiska förlossningen gjorde mig helt slut. Trots att jag bara ville hem och gråta var jag tvungen att jobba. Deadline som kommer och hålls den inte kommer det kosta mycket pengar. Och jag har inget val.

Men det kommer gå. Det måste gå. Det finns inget val. Även om jag inte orkar så måste jag. Så är det bara!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är kanske bra i slutändan att ha fått upp allt i ljuset. Trollen försvinner... Sköt om dig. Våren och sommaren kommer och du får förhoppníngsvis tid att ta hand om dig själv också.
Ibe

Klimakteriehäxan sa...

Hej! Har inte varit inne här på länge, är inte så flitig bloggläsare som förut p g a tidsbrist. Förstår att du har fullt upp. Håll ut! Det finns ljus i änden av alla tunnlar!