torsdag, juni 30, 2005

Endast tomten och jag är vakna...

Klockan är 3 och jag är vaken! Har inte hänt på evigheters evigheter, såvida inte Trollen har haft nattaktiviteter på G. Jag är solo hemma och frivilligt vaken! Jag kommer vara totalt lost imorgon... Och då är det slutrush i packningen.

Har skrubat och skurat så jag luktar som en amoniakfabrik. Har slitit så hårt så jag har inte hunnit blogga på hela dagen! Men många kalorier måste jag tappat, upp och ned på bänkar, knäna böj, armarna sträck. Värre än värsta Friskis och Svettis passet.

Näst sista natten i vår underbara, men lilla lägenhet. Trollen har redan sovit sin sista natt här och har nu dragit till skogs med stortrollet. Lite sorgligt *snyft*. Men nu stundar nya tider, tjohej! 40 kvm större! Totalt sanslöst. Jag kommer kunna dansa balett i vardagsrummet! Och två toaletter! Jag kan duscha utan ha stortrollet sittandes på toan. Jippie kajej, livet har sina ljusa stunder.

Nu märker t o m jag att jag snackar skit, så nu stänger jag ned den bärbara, drar täcket över huvudet och satsar på 4 timmars intensiv sömn (fan, jag kommer se ut som ett russin snart av all sömnbrist).

Godnatt!

1 kommentar:

Vi på Kantarellen sa...

Du har slut-rush i packningen. Vi har knappt börjat!