onsdag, juni 15, 2005

Totalt hjärnsläpp

känner hur det brinner uppe i skallen. Måste bara beklaga mig ut i tomma världen, för det är såååå synd om mig nu... (allt är relativt, men lite synd är det iaf).
"Det är mycket nu". Vem bestämde att dygnet har 24 timmar? Jag behöver en 10 - 12 stycken till. Nu är det sommar och soligt, jag vill gå i parken och mysa med mina barn. Jag vill inte
packa för vår flytt om 10 dgr och vara loaded med arbete. Iofs skönt när man är egen företagare att ha mkt jobb (=mycket pengar), men det är inte riktigt värt det. Iaf inte idag... kanske imorgon när jag sovit några timmar.

Så där ja - nu har jag gnällt! Nu är jag go och gla´igen - typ icke, men jag är iaf mer balanserad och inte så snyftig

5 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Jag tycker absolut att du ska ägna dig åt självömkan. När man/jag gjort det i ett par dagar, brukar jag nästan kräkas på mig själv. Och så kravlar jag mig upp och går vidare.

Vi har haft "eget" i alla år. Men i somras fick vi nog. Det var inte värt att jobba 14 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Så vi sålde (fick bra betalt) Och nu gör vi inte ett skit mer än...tja..det vet du redan. =)

Bör dock påpekas, att vi har en ny affärsidé, så hittar vi rätt lokal är vi nog tusan igång igen. I alla fall ett par år...sen säljer vi och går i pension.

Batbut sa...

Tack.. känns redan lite bättre. Jag kör eget av 2 skäl; ingen ville anställa en småbarnsmamma över 40 och jag ville själv styra min tid, för att kunna vara mkt m barnen. Men så har jag väl lyckats över förväntan, så nu har jag massor med jobb. Jag konsultar, och mitt stora dilemma är att jag inte "stänger av" kunden när jag går hem, utan oroar mig för saker och ting. Inte bra inte... Men jag jobbar på det.

Vi på Kantarellen sa...

Det är i alla fall roligt att vara egen. Ingen som bossar med en..utom kunderna förståss. Men det är ju dom vi ska plocka pengar av. Så dom får väl bossa lite då. =)

Jag jobbar LITE med marketing, så helt sysslolös är jag inte. Men mer än 4 timmar per dag vägrar jag. Egentligen bestämmer jag helt över min arbetstid, bara jag får det gjort. Asbra!

The Female Dinousaur sa...

Själv slavar jag som hederlig "arbetare". Har inte modet (och orken och idéerna) att starta eget, även om jag skulle vilja... Tycker att alla ni egna företagare är skitduktiga! Bara så att ni vet det!

Batbut sa...

Biggis - tack! Måste ärligen säga att vi har en hel del fördelar av det oxå... fast just så här över sommaren är det lite jobbig. Vore skönt att ta semeser och veta att ngn annan vore där och skötte ruljansen. Men men, jag får jobba i mitt anletes svett i höst (då kanske kilona bara ramlar av...*asg*)