söndag, juni 19, 2005

Släng Dig i väggen Linda Skugge....

för här har sorterats Barbi skor... och Barbie kläder... och Ken skor... och Ken kläder... och Bratz skor osv osv osv. Det tog hela j*a 5 timmar att städa upp bland mina två trolls dockor. Men nu är jag på G.... Tror faktiskt att vi kan flytta om 8 dgr (eller vad det nu är). Har iaf tömt 2 rum så nu är det bara resten kvar... Storstäda toan och annat mys man har att se fram emot.

Har ni någon aning om hur mycket dockskor två små damer kan ha? Och halsband, örhängen, handväskor och annat smått och gott. Jag vägrar att tro att det är jag som handlat allt detta! Fyllde en hel sopsäck med udda prylar, och halvtrasigt. En sådan njutning, samtidigt som viss ångest drabbade mig. Snacka om att kasta pengar i sjön. Fast å andra sidan har de lekts med ordentligt, annars hade de inte varit trasiga. Och om jag ser en Mc Donalds leksak till inom de närmsta 2 veckorna kommer jag få spel! Jag har just sanerat vårt hem från Happy Meal attiraljer! No more thank you!

Nu ska jag sova som en prinsessa!

ps: För er som inte vet skrev LS en underbar historia om hur livet hamnade lite mer på plats när det var ordning på Barbie skorna (eller så uppfattade jag det iaf)

Inga kommentarer: