fredag, maj 18, 2007

Puh....

Idag har jag haft klämdag i ordets fulla bemärkelse. Både kropp och själ har blivit totalt manglade.....

Ibland är jag definitivt inte den vassaste kniven i lådan. Eller vad sägs om boka in Junibacken OCH besök i leksaksaffär på en & samma dag, som till råga på allt är en klämdag? Kan utan överdrift säga att mina nerver fick vad de tål. Barnen klarar jag av, både mina egna och andras.

Visst, de låter och tar plats men hallå - det är ju barn. De jag får totalknäck på är föräldrarna! Som med stora ryggsäcken på knökar sig fram med stormsteg, för visst är det väl bara deras små ättelägg som ska kolla på showerna? De andra barnen är enbart där för att irritera dem. Eller mammorna som av missriktad oro vägrar släppa ifrån sig sina små telingar utan prompt måste sitta dikt med sina barn vid showen och uppta plats som annars skulle kunnat inrymma 2-3 barn. Som behandlar alla andras barn som små terrorister och utan hänsyn vräker sig fram till bästa position. Deras stackars barn växer upp med värderingen att störst går först, skriker mest är bäst och liknande idiotiska deviser. I do not like! Så får att illustrera mitt kokande humör kommer här lite röda färger.....4 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Här kommer ett tröstens ord: det går över. Innan du vet ordet av är dom giftasvuxna och ölstinna och i kaxigaste laget..... Så där ja, känns det bättre nu?

Humlan sa...

Jag kokar också av det där och önskar att jag kunde komma på vad man ska säga för att få folk att förstå vad dom gör!

MEN jag måste säga att de där röda var underbart vackra och väcker mitt habegär... (har du hört det förut?) ;-)

Anonym sa...

Förstår vad dumenar och jag såg något likande idag i Kungsan....

Batbut sa...

K-häxan, nu var det mest föräldrarna jag reagerade över. Och de växer nog inte till sig tyvärr....
Humlan, visst är det hemskt! Kul att Du blev glad av de röda, Du vet var jag finns *S*
Lena, ibland har man god lust att uppfostra människor....