fredag, maj 04, 2007

In case of...

Om jag nu skulle glömma så vill jag allra ödmjukast framföra min stillsamma önskan om att önska eder alla en trivsam helg wherever you are. Ta det lugnt med lättfotade karlar, silikonstinna fruntimmer och hembränd sponken, se upp för flygande saftflaskor - de kan plötsligt gå till attack,försök inte kyssa en huggorm då de inte är något naturligt prinsämne och se upp för vilsna fladdermöss så att de inte biter er i rumpan. Och vad ni än gör - försök inte att äta en geting! Det gör ont.

Och med det säger jag Trevlig helg!

Och om det nu mot förmodan är någon som fyller år så kan jag väl smälla till med ett GRATTIS också.... själv fyller jag om mååååååååånga måååååååååånga dagar. Presenter emottages tacksamt, har ni ingen fantasi så är jag inte knusslig. Kontanter fungerar det med! Jag tror det är tjugofjorton jag fyller eller något sådant. Förresten, sa jag att jag gått ned 4 kilo utan att jag märkt det? Snacka om att jag har koll! Kul att jag jobbar som kontrollfreak...... har förmodligen hamnat fel här i livet eller så har jag även lurat mig själv!

9 kommentarer:

Humlan sa...

Vårkänslor eller...?

Anonym sa...

Jag ställer samma diagnos som Humlan. Det finns inget medicin mot vårkänslor. Det är därför. *s* Jag hade chans till en tripp nästa vecka men det blev framskjutet till den 12:e så jag kanske kommer för sent...till tårtan.

PGW sa...

Lättfotade karlar?? Vardå? Vardå??

Klimakteriehäxan sa...

Lovar härmed högtidligt att följa samtliga rekommendationer. Trevlig helg!

Anonym sa...

För mig som just nu befinner sig i ingången till den där jävla tunneln så blir dina sista två betraktelser så härliga att läsa. Då fanns det ju något trevligt under den tiden jag läste!:) TACK! "Morskan"

Vi på Kantarellen sa...

Härligt! Då är vi två som börjat spira igen.

Tankevågor sa...

Men det är väl inte alls så många dagar kvar tills du fyller? ;-)

Mette sa...

Jag tänkte sätta in en hel del pengar till dig på din födelsedag. Men jag vet inte precis vilken dag det är så vi får väl strunta i det då ...

Batbut sa...

Humlan, kan så vara *s*
A-M, så synd... Du missar precis.. före eller efter... fast ganska nära *s*
PGW, kom hit ska jag visa Dig!
Londongirl, många? Allt är realtivt *S*
K-häxan, rapport förväntas!
Morskan, man kommer ut. Och avsevärt lättare... även om man inte tror det ibland!
Mamse, Du & jag liksom *s*
Mette, det gör inget om det kommer i för- eller efterskott...*s*