lördag, januari 31, 2009

Ett steg fram...

och två steg bak. Just så känns det för ögonblicket. Jag är klen så in i bäng. Lyckades arbeta 3 halvdagar den här veckan och det blev klart pay back time imorse när jag vaknade. Yrsel och migrän, så den här dagen har jag tillbringat i horisontalläge iförd mysdress. Har iaf äntligen lyckats få ned mitt PK värde från skyhöga 8 till det optimala riktvärdet på 2,3 så det känns skönt. Det finns ju en viss risk med så högt värde, då det mäter blodets förtunning. Är det för högt så är man otroligt lättblödande och det är inte så roligt. Gäller att inte slå sig vid de tillfällena :-).

Idag var det tänkt att trollfar och jag skulle på 50 års surprise fest, men jag insåg att min kondition är lite för klen så jag håller mig hemma med de små trollen. Istället för piffat hår och glittrande make så klamrar jag mig fast i soffan, iförd oven nämnda mysdress. Känns som det är vad jag orkar med just nu.

Sicken trist mamma / fru / kompis / bloggare / människa jag är för närvarande. Men what the heck, jag har tänkt att komma på benen och då får det ta den tid det tar.

Jag hoppas ni står ut med mig ett tag till, jag lovar att jag återkommer. Stronger than ever....

5 kommentarer:

... sa...

Klart du kommer tillbaka!
Krya på dig massor. Sådär trögt känns det här med. Som om jag bara trampar vatten, så att näsan är precis ovanför vattenytan hela tiden men inte mer.

Tankevågor sa...

Klart du ska vila och ta hand om dig! Klokt av dig att avstå festen. Nu är det dig det handlar om. Du måste sköta om dig! Har du varit hos doktorn?
Krya på dig kram från mig och A.

Anonym sa...

Krya på dig nu.

I all välmening:
VET du att du inte har HIV?

Anonym sa...

Krya på dig nu.

I all välmening:
VET du att du inte har HIV?

Mildamakter sa...

Du - det VET väl att du måste vara rädd om dig...fester kommer och går... men det finns bara en Batbut! *kram*