onsdag, juni 09, 2010

Sporadiskt...

Så känns livet just nu. Som om allt jag gör är sporadiskt, i väntan på något men vad vet jag inte!

Hur som, skolavslutning avklarad. Det har hänt en del så här i slutet, en mycket tight vänskap som gick åt pipsvängen för Mellantrollet men som hon hanterade galant. Jag är så stolt över henne, att hon själv tog ett aktivt val och insåg vad som inte var bra för henne!

Lilltrollet har blivit en helt ny människa, efter att ha haft förmånen att ha en kanonbra lärare sedan skolbytet. Hon har vuxit och fått en självkänsla som riktigt lyser om henne. Hon skrev själv väldigt bra om det i sitt "avskedsbrev" till läraren (som går i pension nu);

"Tack för att Du har hjälpt mig att förstå hur bra jag är, tack för att Du har hjälpt mig att få mitt självförtroende tillbaka. Jag kommer aldrig att glömma Dig. Du finns i mitt hjärta".

Tror ni jag bölade när jag läste det? Och snacka om vilken skön belöning det måste vara för en lärare att ha den påverkan på ett barn?

Annars har vi tragglat på som vanligt, lite jobb hit och dit, lite Borelia på Lilltrollet med bältros som följd, en mycket dement far och så en förvirrad Trollmor. M a o intet nytt under solen :-)

2 kommentarer:

Monica R sa...

Hej, länge sen jag var här och kikade. Vilket underbart brev hon skrivit till sin lärare... kan tänka mej att läraren blev tårögd med!.. härligt sätt att sluta sina år som lärare..

Är glad att läsa att skolbytet blev så bra! det var hon och ni värda!

mindre okul med det andra.. Borelia och Bältros, vad blir det härnäst? nu har ni avverkat alla B så nu måste det väl bli B-vitaminBrist:-)

kram och njut av sommaren
Monica R

Batbut sa...

Long time no see Monica! Visst var det fint! Borelia och bältros är en attans kombo men pencillinet bet och nu så.... kan det bara bli bättre!
Kram själv och ha en skön sommar!