tisdag, maj 15, 2007

Änglavakt!

Ibland har man (=jag) tur! Idag var en sådan dag. Eftersom jag kände mig osedvanligt tolerant och tålmodig så sade jag ja till att eskortera litet troll med kamrater till McD innan det var dags för deras gymnastik. Och av praktiska skäl var mellantrollet också med. Som i sin tur ville ha med sig sin kompis. Så det slutade med en fin liten samling om totalt 6 damer, trollmor excluded. Trots detta var deras gemensamma ålder lägre en mind, det kändes liiiite tungt.

På vägen dit drillar jag dem till att gå i par, på led så att vi inte blockerar hela trottoaren. Halt vid varje övergångsställe och höger/vänster sväng på de små söta huvudena. Och sedan rask promenad över de vita strecken. Sista övergångstället är till hälften avverkat då det säger PANG med en sjujäkla smäll! Jag vänder mig om och där ligger en megastor träliknande skiva i miljoners bitar. Den har ramlat ned från en byggnadsställning som är ca 5 våningar hög och smällde i backen exakt där vi stått 30 sekunder innan!

Behöver jag säga att jag fick lite hjärtklappning?

4 kommentarer:

... sa...

Men herre jisses!
Jag tror jag hade varit tvungen att strypa någon om det hade hänt mig! Snackade du med något av papparslena på bygget?

Anonym sa...

Ojojoj vad läskigt och vilken ofantlig tur att ingen blev skadad!!

Ankan sa...

Fy sjutton vilken chock.

Batbut sa...

Lite läbbigt var det, men som sagt - det gick ju bra. Och jag är nog alldeles för avtrubbad/cool för jag blev inte speciellt stressad. Konstigt