onsdag, oktober 29, 2008

Kejsarens Nya kläder

Huvudpersonen i ovan nämnda saga kände sig fin i sin nakenhet, totalt manipulerad som han blev av två förslagna lurifaxar. För mig är det precis tvärs om, jag känner mig naken trots allt piffande och fixande som bloggers erbjuder sina kunder. Jag känner mig seriöst obekväm och hittar inte riktigt "mig själv" i layouten.

Eller så är det bara åldern som tar ut sin rätt; jag är stock konservativ och har svårt för nymodigheter.... Kanske ligger något i det när jag tänker efter. Jag vägrar fortfarande att ha mobilen till något annat än att ringa och möjligen messa med. MP3 överlåter jag åt mina barn och alla andra tekniska nymodigheter som blåtand (som förmodligen är en antikvitet vid det här laget) får gå samma väg.

Hur som, jag har iaf fallit till föga och uppdaterat bloggen. Och då bidde det så här. Håll tillgodo. Eller tyck till. Kanske jag får ett nytt ryck av energi och pimpar den lite till. Drömmen är fortfarande att ha en egen "header" (tror jag det heter) men det verkar vara seriös överkurs när det gäller undertecknad. Om nu inte någon trogen läsare rusar till min hjälp........

7 kommentarer:

... sa...

Hoppla hejsan!
Här var en till som ringt RoomService och möblerat om sitt kryp in ser jag!
Ska jag vara 100% ärlig var den andra layouten mer lättläst. Annars är färgerna och stilen i sig schysst.

Batbut sa...

Jag vet.. men jag orkar inte mecka mer... jag vill ha side baren lite mindre och texten i själva inläggen större... men hatar att "piffa"

Tankevågor sa...

Men vad fint det har blivit här då! Jag trodde jag kommit fel först. Jag har ingen som helst lust att mickla och fixa med min blogg...men man borde kanske?
Jag provade att lägga in en header (fick såklart hjälp av mannen här hemma...jag fixar inte sånt) Men det blev för mycket bild som jag tyckte snodde uppmärksamheten till sig från de bilder jag ville ha in i inläggen.
Så nu är den lika tråkig som förut min blogg.

Bloggblad sa...

Snyggt och fräscht!
Det enda jag har emot denna layout är att raderna är rätt långa. Att läsa på skärmen är jobbigt nog, och 8 cm breda rader på en boksida anses vara vad ögat överskådar snabbt och lätt.

Länge sen, förresten! Jag har inskränkt mitt bloggande en hel del eftersom det verkliga livet tar rätt mycket tid i anspråk.

mossfolk sa...

Tjusigt. Jag håller med Bloggblad om de långa raderna... Men annars var det nytt och fint, jag var ju tvungen att kika en extra gång att jag verkligen var i rätt blogg :)

mossfolk sa...

Fast det där med "följer bloggen" i högerspalten är jag nog för dum för att förstå.

Batbut sa...

tackar och bugar för alla snälla ord, men av tekniska skäl fick jag återgå till status quo....*s*