fredag, oktober 24, 2008

Lycka...

Hämtade ett gäng damer samt en modig kille på skolan idag. Lilltrollets surprise party skulle äga rum! Ingen visste vad som skulle hända och det var lite nervöst & fnittrigt på bussen.

Väl framme var det lite oroligt, nyfiken men framförallt spännande! Laserdome... wow liksom! Ingen hade provat på, men alla hade hört talas om det.

Och det blev en hejdundrande succé! Kidsen var genomsvettiga och helt saliga! Inget tjafs om grupperingar, utan alla var ett stort glatt gäng. Så befriande att se dem, helt utan "roller" utan totalt avslappnade, fnittriga barn. Precis som det ska vara. Och Lilltrollet var lika salig hon.

När vi kom hem igen och möttes av föräldrarna vid bussen, kastade sig ungarna ut och skrek alla unisont att "det var det bästa kalas jag någonsin varit på"! Det var värt varenda krona!

Förmodligen får vi säkert pisk i veckan som kommer av någon moralisk förälder som inte tycker man ska låta barn leka med gevär men det skiter jag högaktningsfullt i just nu. För de hade roligt! Och det var första gången jag sett dessa barn agera som en homogen grupp! Otroligt befriande.

4 kommentarer:

The Female Dinousaur sa...

Åh, jag blir alldeles bubblig av lycka när jag läser! Så otroligt mysigt för Lilltrollet att ha ett så lyckat kalas. Och vilken underbar mamma som ordnar det.

Anonym sa...

5-0 till dig och dina troll! Vad avundsjuka de andra kommer bli! ;-)

Batbut sa...

Biggis, det var helt suveränt! Och jag kände verkligen att jag kan göra en skillnad, otroligt häftigt!
Snurran, tackar! Jag ser fram emot måndagen...:-)

Béatrice Karjalainen sa...

Åh vad kul att det blev bra.