lördag, maj 26, 2007

Örnen har landat!

Efter torsdagens saliggörande möte så har jag nu börjat närma mig marknivå igen. Tack för alla lyckönskningar, jag lovar att rapportera hur det går & blir även om det ligger längre bort i framtiden.

Idag leasade jag ut lilltrollet som har varit på Gröna Lund sedan lunch idag och ännu inte är hemkommen..... Det lär vara ett mört litet troll jag får hem. Mellantrollet har förgyllt min dag, även om det blev ett tokspel i leksaks affären när hon insåg att jag verkligen menade allvar när jag sa "bara köpa födelsedagspresent till kalaset och inget till Dig". Vi blev (som vanligt) sams efter en stunds högljudd argumentation. Det damen har inte lärt sig innebörden av "tyst, nu slutar Du". Vilket iofs kanske är bra... vad vet jag?

När mellantrollet väl var avlämnad på kalaset hade jag några timmar för mig själv och de tillbringades självklart i ateljen. Att sitta där i lugn och ro, skära i glaset och se vad det blir är helt underbart. Så otroligt skönt och avkopplande. Det är fasiken bättre än 6!

Sedan en promenad till bussen genom ett sommarvarmt söder. En väg jag delade med sjuttioelva miljoners hammarbyiter som sett sitt lag loosa mot Elfsborg. Bussen knökad, så det tog några stycken sådana (bussar alltså) innan jag kom hem.

Och så är det lite (=mycket) synd om mig. Vet ni hur det känns att få 85 kg tant i stilettklackar på fötterna? Det gör ont! Väldigt ont!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så synd att du inte hade stålskodda skor på dig..Ha det gott!