söndag, januari 29, 2012

Ormkvinna....

Syster yster lurade med mig på 1,5 timme yoga idag. Helt otränad..... Innan fick jag blodtrycksfall från helvetet. Förmodligen hjärnan som var fullkomligt skräckslagen inför vad som komma skulle. Mina fysiska äventyr har en tendens till att i slutändan även omfatta sjukhusbesök.

Men icke denna gång! Jag hängde med mest hela tiden. Andades som ett ånglok, sträckte och hälsade på både solar & hundar med samma intensitet som alla andra. Om än lite mer obalanserat.dock inga okontrollerade fall. Inga kontrollerade sådana heller.

Inget blod ute någonstans, hör och häpna.

Nu ska jag bara se till att få tillbaka alla kroppsdelar på rätt plats. Att ha knäna permanent vid öronen är inte helt smidigt. Värmer visserligen öronen, men attans så svårt att få på sig jeansen.....

2 kommentarer:

Lisbeth sa...

Har saknat dina inlägg men nu kom ju förklaringen. hoppas att det löst sig med dotterns mage. Jag spelar inte men lite kul var det väl ändå. Tur att man är anonym. Yoga är ju en art för sig inte underligt du känner dig ommöblerad. När jag började så kom allt på fel plats och inte lyckades jag lära mig namnen på alla olika saker. Solhälsning och hund kommer jag ihåg men inte hur man gör dom
Ha en fin kväll

Tankevågor sa...

Hoppas du har trasslat dig tillbaka till att ha alla delar där de ska vara nu!
Så glad att du bloggar igen! :-) Har saknat dina inlägg.
Är det bättre med dotterns mage nu? Har en kompis vars son har haft något mysko också som de inte vet vad det är. De åkte också till sjukhuset, trodde det var blindtarmen eller något som spökade men de hittade inte något.

Wordfeud är jätteroligt. Spelar med en kompis i USA ofta och då får man komma ihåg att stänga av ljudet på mobilen när man går och lägger sig. Så man inte vaknar när det kommer ett nytt ord susande i natten.