fredag, mars 23, 2007

Shape up!

Nu har jag gjort något jag aldrig brukar göra - läst igenom några av mina tidigare inlägg. Framförallt den senaste veckan. Och kontentant, fy attans vilken tungsint människa! Jag alltså. Men det var väl något jag behövde traggla igenom, och förmodligen kommer att återvända till med jämna mellanrum. Just nu är jag iaf uppe på en viloplatå, eller en liten upplyst nisch inne i min tunnel *s*. Känner mig lite som The Arks schlagerhit, The Worrying Kind - en light variant av depression förpackad i ett glättigt skal.

Har återfått lite lagom med handlingskraft också, eller rättare sagt - har funnit glädje i handlingskraften igen. För visst har jag agerat tidigare, men mer på rutin och av tvång. Nu känns det som om något av drivkraften återvänt och även glädjen. Så pass att jag höll på att beställa gardiner för 10.000!!! Men någonstans fanns det en liten vettig person inom mig som skrek att jag INTE skulle spontanshoppa specialsydda gardiner. För en gångs skull lyssnade jag på den. Hola bandola, det börjar bli vuxenfaktor på mig....

I övrigt kan jag rapportera att jag idag avslutade ett projekt ute hos en kund, med beröm godkänd. Känns skönt, framförallt som det förra året höll på att braka åt fanders och jag kallades in som någon slags krissanerare. Uppenbarligen fungerade min sanering för nu vilar ingen skugga över dem längre.

Trollmor är nyklippt, trollfar har just hemkommit med take away maten och trollungarna utackorderade över kvällen. Första gången på ett halvår som vi är ensamma hemma en kväll. Känns alldeles underbart....... och lite.....strange... tomt.... tyst.... scary..... men ändå, alldeles underbart!

UPDATE:

22.04 - mellantrollet hämtas hem. Hon är mammig
22.38 - trollfar snarkar så det blir sättningar i taket
22.47 - mellantrollet slocknar
23.05 - kvällens halsduk klar
23.49 - ska jag sova? Gosa med Rebus? Spela Zelda och hitta det förbenade svärdet? Sticka en halsduk till? Blogga? För visst är det liiiite för sent att måla om köket???? (obs - skämt)

8 kommentarer:

Humlan sa...

Ha en skön kväll. Tala till punkt. Njut av tystnad/egetvalt ljud och gör det som faller er in...
Och sov ut i morgon bitti!!!

Anonym sa...

Det är bra! Fortsätt att balansera där uppe på nischen - du kommer nog snart ut i fullt solsken ska du se! tills dess - ha en trevlig helg!

Tankevågor sa...

Hoppas ni får en alldeles underbart skön och avkopplande kväll tillsammans ni två!!!! :)

Bloggblad sa...

Oj - och ändå hinner du blogga.... :)

Så skönt att höra att det låter lite ljusare på din front.

The Female Dinousaur sa...

Kram och trevlig helg! Vet hur det är med snarkande trollfäder. Sitter just nu och lyssnar på en som drar timmerstockar i soffan på övervåningen...

Anonym sa...

:D! Din uppdatering är en synonym med hur det brukar se ut hos oss. Speciellt om maken för en gångs skull skulle vara hemma en helg. Jag blir så full i skratt. Själv ägnar jag mig åt att läsa bloggar eller fixa med "Ridgruppen"s!"Morskan"

PGW sa...

Gosa med Rebus är aldrig fel. Ska de aldrig sända den tv-serien på svensk tv? John Hannah ju ...

Batbut sa...

Det är inte alltid det blir som man tänkt sig...*S*