lördag, mars 03, 2007

Sweet home Alabama!

Eller Woodislet för att vara lite mer korrekt. Idag har det varit...... intensivt är väl rätt ord. Uppe med tuppen (om nu en sådan sover fram till 8?) och sedan logistikplanerades det över frukosten i kombination med visst fredsmäkleri mellan trollbarn. 4 kids i samma hus i en vecka gör att det blir en del skärmytslingar, framförallt när benen börjar bli trötta och huvuden fulla med nya intryck.

Sedan intog trupperna sina positioner; ressällskapets moder med sina två kids antog backarna, lilltrollet med trollfar i släptåg susade iväg med nyfunnen kompis medan mellantrollet parkerade sig framför TV:n. Trollmor och ressällskapets fader både packade & städade med bravur. När trupperna återkom från backarna stod lunchen på bordet, bilarna stuvades fulla och återtåget påbörjades. Lite köer kring Sälen byn var det, men sedan susade det på bra. Vis av erfarenheten blev det bara ett kort stopp för toabesök & inköp av kalla drycker. Den här gången han vi åka i 4 timmar innan åksjukan slog till. Och vi hann ända till Enköping innan det första "när är vi hemma" hördes. Måste vara någon form av rekord!

Nu är klockan snart 23 och vi har hunnit packa ur, packa upp, ätit middag, glott på Sista Chansen, kört 3 maskiner och nattat små troll. Ibland är jag effektiv som få!

Mitt stora dilemma just nu är om jag ska:
1. Blogga mera (jag har varit urusel på att besöka andra)
2. Sticka en ponscho till (denna gång till Trollmor)
3. Spela Alfapet (och få mer stryk)
4. Dejta JB (å andra sidan är det en tålmodig karl, han brukar vänta...)

Fick en kommentar om att de flesta av mina inlägg kategoriserades som "svammel", men kära läsare - that is the story of my life... *s*

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tur att jag tittade in. Nu står besöksiffran på 44444!! Blogga mere låter väl bra? "Morskan"

The Female Dinousaur sa...

Välkommen tillbaka till verkligheten!

mossfolk sa...

Va, finns det ett liv utanför datorn med? Äh, blogga mera säger jag ;)

Humlan sa...

Staden har varit insvept i grådimma senaste veckan, nu lyser solen och det är ganska blå-vitt där uppe.. Ska jag på något sätt koppla detta med din återkomst???

Tankevågor sa...

Härligt att du är tillbaka i civilisationen! ;-)

Batbut sa...

Morskan, det var ett jämt & snyggt nummer!
Biggis, verkligheten..... den har jag aldrig varit i... *S*
Humlan, kan det vara så att jag för in solen i Ditt liv? *s*
Tackar Londongirl, långkalsonger av och high heels på