lördag, juni 02, 2007

Morgontankar

Hur otroligt onödigt är det inte att klämma fingrarna när man stänger byrålådan? Personligen tycker jag att det är högst onödigt, det är inte ens skönt.

Däremot kan jag tycka att det är en viss klass på att klämma fingrarna i juicepressen, för det kräver en viss teknik.

Slutligen har jag en stillsam fråga jag behöver er hjälp med; ska de glas alster som innehåller delar av mitt blod betinga ett högre pris? På ett sätt är de ju en raritet. Den som ärver ett sådant fat av sin mormorsmorsmors mor om några hundra år kan ju få fram hela mitt livs historia, genom att krossa glasfatet och DNA testa mitt blod. Då får han/hon fram hela konkarongen om mitt liv, skriver sedan en best seller baserat på det och blir multimiljonär. Men titta, svaret kom av sig självt - klart som korvspad att glas innehållande mitt blod ska kosta dubbelt! Tack för hjälpen hörrni...

Nu åker jag ut till spenaten i Trollskogen. Min lilla Lap Top får FF i helgen!

7 kommentarer:

PGW sa...

Jamen absolut, smycken med blod är ju liksom så heavy metal rock'n'roll och Angelina Jolie i yngre dagar så självklart ska de kosta mer!

Ankan sa...

Näe sorry, jag skulle inte betala extra för ditt blod. Det skulle nästan kännas som att ha en urna med någons aska i matsalen *flinar*. Var det i filmen "Släkten är värst" där det var så?

Humlan sa...

Vassego!

...annars kan du ju sätta dig ner och skriva bestsellern själv!

deeped sa...

Men ett antal särskrivningar har du lyckats att "klämma" in ;) ...

Anonym sa...

Om jag har stålar, köper jag sånt med blod inpackat!

Mette sa...

Hm... jo du har en poäng där ... DNA:et betingar ju ett värde. Men då måste du samtidigt tänka på kostnad av denna utrustning. Om jag nu skulle köpa. Och vilja göra DNA-test... hm... ja....

"Förvirrad värre"

Batbut sa...

Bra PGW, Du förstår mig!
Mette, nu fokuserar Du på detaljer...
Deep/Ed - 2 stycken! Det var väl inte många eller? Jag kan värre!
A-M, då lovar jag att Du får extra mkt blod.
Okej Ankan, Du får blodfritt!
Humlan, Din tilltro till mig är alltför snäll... men tack!