tisdag, juni 05, 2007

Totalt oviktigt svammel

Just nu känner jag mig som en duracell kanin, tempot är lite för högt för att jag ska känna mig bekväm. Befintliga kunder håller på att mecka med nyemissioner, nedläggningar och uppstart av nya bolag, fusioner och massa annat strul. Varför kan de inte bara vara samma lika ett liiiitet tag iaf så att jag får coola ned lite? Och lik förbaskat säger jag inte nej när jag får förfrågningar om nya kunder... Hur dum är jag egentligen?

Samtidigt ska jag projektera för hösten i mitt andra bolag. Det som jag egentligen vill göra. Hallå! Finns det någon därute i cyberspace som känner för att ta hand om mig, strukturera upp min tillvaro. Please, please, please! Jag är megasuperduktig att göra det för alla andra, men för mig själv? Nopi, no way. Das get nicht!

Nej, nu får det vara slut på gnället. Nya tag, nya tankar. Jag har faktiskt jobb, jag har ett bolag som går bra och jag tjänar helt okej med pengar. Och framförallt - jag har själv valt! Så, nu känns det bättre.

Och vet ni vad som känns ganska nice? Jag har trollfritt härhemma. Trollfar fick ett ryck, kastade (nej, inte bokstavligen) in trollbarnen i bilen och for ut till Trollskogen. Så nu kan jag ligga & läsa hela natten, glo på Svart Magnolia och sova läääänge imorgon bitti. Känns lite lyxigt.

Me trollmor, you bloggfriends. Me like. Nu ska jag sova. Nej, det skulle jag ju inte! Jag skulle titta på film. Så var det, jag och guldfisken ska softa. Fast guldfisken får inga Pringles. Och han (eller om det är en hon?) får inte sova i soffan! Det får jag.

Och nu svamlar jag mer än lovligt så här kommer mitt egenhändigt komponerade bloggspam in.
BOM! Stopp. Tack & Godnatt

3 kommentarer:

Humlan sa...

Ja, detta var verkligen svammel! :D
Eller möjligtvis "diverse smått och gott", men det var absolut leendeframkallande..

... sa...

Ibland är dina " Totalt oviktigt svammel" dom allra bästa inläggen! Glöm aldrig det! ;-)

Batbut sa...

Humlan, lite förvirrat var det *s*
Kimmi, tackar. Fast ibland förstår jag mig inte på mig själv...