onsdag, mars 26, 2008

Seriöst...

Hur länge ska det vara vinter egentligen? Med tanke på att det egentligen inte har varit vinter så verkar det otroligt onödigt att det är vinter nu. Jag fryser och mameluckerna är utslitna. För att inte tala om broddarna (iofs borde jag kanske ha sådana året om med tanke på min statistik) och mina öronmuffar, de är numera blankslitna på insidan så att jag börjar få skavsår på trumhinnan. Kanske dags att införskaffa nya?

Trots att jag far runt som ett torrt korvskinn från ena jobbet till det andra så håller jag ändå inte värmen uppe. Funderar skarpt på att införskaffa en sån där sumobrottarkostym. Inse hur varmt och skönt det skulle bli. Förmodligen en och annan sur min när jag transporterar mig kommunalt, men det är smällar man får ta. Värre när jag ska åka bil, för jag lär inte kunna klämma in mig bakom ratten i den outfitten. Kanske sätta dragkrok på bilen och haka fast i det så får Trollfar köra mig till jobbet.

Eller ännu hellre - se till att vintern tar slut NU!

Kan man inte göra som med företag? Sätta av lite vinter i periodiseringsfonder och skjuta upp det till framtiden? När ozonlagret bränt hål såpass att vi har sommar 11,9 månader om året. Vips så löser man upp den där fonden och återför de vintermånader som man sparat tidigare år.

Alla som röstar ja räcker upp en hand. Och glöm inte var ni hörde idén först

3 kommentarer:

Tankevågor sa...

JAAA! Om du kan trolla bort den här vintern i några periodiseringsfonder eller var som helst så ska jag föreslå att du får Nobelpriset!

Ska bara fundera lite vilket av dem....

Humlan sa...

*räcker upp handen*

Jag är djupt imponerad över din problemlösning, din idérikedom och jag undrar om man kan rösta på dig någonstans...
Det vore ju slöseri med alla snillrika teorier om ingen realiserar dom.

Lyckliga Grodan sa...

jag protesterar..
å det starkaste..

var ska jag då åka skidor dumskallar...
:(