onsdag, april 15, 2009

Oups... igen....

Nu känner jag igen mig!

Igår var en aktiv dag.Missar lunchen och tar en grillad med bröd i farten. Kliver in på möte med höga herrar. Och någonstans på vägen har jag lyckats drälla hela skrevet fullt med bostongurka... på ljusa jeans.... snyggt.... inte!

Idag ännu en aktiv dag. Möte med revisor. Sitter och diskuterar stora och viktiga ting. Jag leker seriös i 180 och revisorn ser imponerad ut. Splash i knät. Ístället för att hålla koppen mot munnen så vänder jag den upp och ned i knäet. Helt utan anledning. Kan väl säga att revisorn såg lite paff ut.

Ikväll tar jag en tur till IKEA. Införskaffar lite ting till lokalen och äter middag på IKEAs eminenta restaurang. Vi sitter vid barborden på de höga stolarna. Vilket jag glömmer bort när vi ska gå därifrån. Jag höll på att slå ihjäl mig!

Avslutar besöket med att skrämma slag på en herre i kassan bredvid när jag tappar en stor plåttunna i golvet precis bakom honom. Han hoppade imponerande högt för att vara så gammal....

Nu är det nog lugnast att jag går och lägger mig. Med skyddsnät!

1 kommentar:

Kimmi sa...

Jag tror att en viss Butterbat tog det riktigt extra lugnt i Trollskogen för att kunna utöva HELA sin repertoar när hon kom tillbaka till civilisationen. Du har inte funderat på att söka till Ballar av stål? Den där plåttunne grejen måste ligga bra nära han med systempåsen i början: http://www.youtube.com/watch?v=T5nUhmK73ds