fredag, april 24, 2009

Schwiiiiiisch....

och så gick det en vecka till. Ska det fortsätta i den här hastigheten lär jag fylla 100 före jul!

Födelsedag avklarad och vi har begåvats med en 10 åring. Som växer mentalt och själsligen mest hela tiden. Nedtrappningen på BuP har börjat och till sommaren "examineras" hon.

Och idag är det födelsedags"party" med totalt 9 damer varav 7 stycken kommer att övernatta. Trollfar flydde raskt ut på landet och tog Lilltrollet med sig, som iofs helst hade stannat hemma men hon blev bannlyst av Mellantrollet. Jag förbereder mig för en kväll inlåst på rummet *s*.

Tack för de tips jag fick, men som några mycket klokt skrev så klarar de sig själva utan att jag lägger mig i. När jag coolade ned mig så insåg jag det. Jag har dock ett litet traumatiskt (lite för starkt ord, men det funkar rent stilistiskt) förhållande till kalas. Dels för att mina föräldrar lyckades glömma min födelsedag ett antal gånger och dels för den skit som Mellantrollet fick utstå på sina tidigare födelsedagskalas i den gamla klassen.

Funderade just igår på vilken otrolig skillnad det är, på både hennes och mitt humör. Nu ser vi fram emot det hela med glädje och inte med oro. Trygga i att tjejerna trivs ihop, att de gillar varandra och ser till varandras bästa. Och att det blir bra, hur det än blir. Dock är jag helt inställd på en seriös dos av sömnbrist imorgon.....

1 kommentar:

Klimakteriehäxan sa...

Jag är SÅ glad att ha lämnat barnkalastiden bakom mig. Det var alltid jobbigare än roligt, hemskt körigt att försöka hålla alla glada och nöjda ... utan tårar, slagsmål, elände ... vill du veta mer om min syn på saken finns faktiskt en gammal bloggpost i ärendet
http://klimakteriehaxan.blogspot.com/2005/10/kalaskul.html