onsdag, augusti 26, 2009

Ännu en dag...

Känns som om jag har hamnat i något slags halvfartsläge och gjort så ganska länge. Massor med saker som händer som tar så mycket kraft och energi, att det som finns kvar räcker till det mest grundläggande. Och jag tänker hela tiden "men bara det och det är klart så..."

Men det är inte så det fungerar! Jag vet det, för det är alltid något nytt som händer och jag måste leva här och nu. Inte sedan. Inte när det och det är klart utan nu. Bejaka det som är roligt och hantera det som är mindre kul, men inte låta det ta för stor plats i mitt liv.

I början av sommaren skrev jag ett väldigt emotionellt men kryptiskt inlägg. Jag tänker inte gå vidare in på det, men det tar fortfarande väldigt mycket kraft och jag hoppas att jag snart kommit över den puckeln. Får återgå till vardagen, rutinerna och de "enkla" problemen.

Jag vill ha kraft och ork för den nya lokalen, det är så fint och en "officiell" invigning närmar sig. Vi har satt ihop kurspaket och jag hoppas vi kan få snurr på det så sakteliga. Nästa steg är att försöka marknadsföra våra alster och förhoppningsvis tjäna en slant på dem. Drömma måste man ....

Jag är en surmule just nu och när jag är sådan blir jag sjuk, och när jag blir sjuk så blir jag än mer en surmule. Men vet ni vad? Jag kommer inte låta detta bli som på "den gamla tiden", dvs en nedåtspiral som drar mig ned. Nej, nu går jag lite på halvfart, vilar kroppen och själen, konstaterar att det inte är hundra just nu men även det är en del av livet. Och även i detta läge finns det ljuspunkter, det gäller bara att se dem. Ta dem till sig. Och jag har sådana ljuspunkter. Flera stycken. Det är dem jag ska fokusera på. Här och nu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Puss.

Batbut sa...

Dito baby!