tisdag, februari 03, 2009

Ljuset närmar sig...

Äntligen! Jag känner mig fysikt fräsch om än lite trött, å andra sidan är jag ju faktiskt ingen ungdom längre så det får man ta.

Annars då? Jo, jag börjar få koll på vad jag håller på med. Eller rättare sagt vad jag inte har gjort av allt det jag borde ha gjort men som jag snart kommer ha gjort. Attans sicken fin mening det där blev!

Har haft en underbart rolig konversation med Skatteverket, och detta är ingen ironi. Jag gillar Skatteverket. Och nej, det är ingen Sahlinare att jag älskar att betala skatt, utan det är att det är så proffsig och serviceminded personal som jobbar där. Hjälpsamma, förstående och oftast mycket trevliga! En myndighet som av många får mycket pisk, trots att människorna som arbetar där faktiskt inte är de som gör lagstiftningen.

Hur som, det är den här tiden på året då en massa filer skall in till ovan nämnda myndighet. Lite stressad var jag eftersom jag låg lite efter, så fort gick det. Informationen blev rätt. Det som blev knas var att jag (eller som det var programmet, vi säger att det var det) av någon outgrundlig anledning lyckades få iväg samma fil inte bara en gång, inte bara två gånger eller tre. Nej, jag lyckades få iväg samma fil SEX gånger! Och samma habrovinkel gjordes för en hel drös med kunder på en gång, så det var inte bara en fil som gick iväg 6 gånger utan hela 12 filer.....

En sjuhelvetes massa filer blev det.... och det var lite meck med att rätta till det. Men med förenade krafter lyckades jag och Skatteverket få ordning på torpet.

Tackar och bugar för det. Åtekommer kanske imorgon med rapport om Lilltrollet, som börjar bli en mini tonåring. Någon som har bra tips på hur man hanterar en liten 9 årings svallande hormoner som orsakar emotionella utbrott utan dess like? You know where to find me.


Nu ska jag sova mig snygg! Sa ja föresten att jag äntligen ansat pälsmössan jag har på huvudet? Kort blev det. Och bra mycket tunnare. Snyggt? Njae, ni vet vad man säger - allt klär en skönhet och inget missklär en ful, så får ni själva välja vilket som passar bäst.

2 kommentarer:

Kimmi sa...

Tror du blev jättesnygg(are) faktiskt! Åh... Nu fick jag också lust att gå till frissan. jag skulle vilja göra om mig helt. Bli någon annan ett tag. Men det är väl bäst att jag tar itu med den jag är först *suck ack och ve*

Batbut sa...

Tackar Kimmi, Du är nog min största fan :-),