onsdag, november 04, 2009

Sakta men säkert...

Fy fasiken vad jag är dålig på att vara dålig! Jag försöker låta bli att stressa upp mig, för jag har apmycket jobb att göra. Dock är jag inte i skick att fixa det, med bultande höft och huvudet luddigt av värktabletter. Men jag gör mitt bästa, har varit hemma hela veckan so far och blir hemma resten också. Men det går framåt, med kryckor.

Tur att det inte är bikinisäsong för då skulle jag skrämma slag på halva stranden!

Så, nu får det vara bra med ynkande över min höft.

Idag har jag varit och tagit influensasprutan, tänkte jag skulle undvika svininfluensan. Från början var jag helt anti, men eftersom jag anses tillhöra riskgruppen så vek jag ned mig för expertisen.

Ett litet stick och så var det klart.

Annars då? Inte mycket att rapportera så här från mitt horisontal läge om ni inte vill höra mina recensioner om vad det finns att glo på på tv på dagarna. Fast vi skiter i det tror jag, för det är inte mycket som gör en gladare till sinnet. Utom "En plats i solen", som handlar om människor som söker ny bostad utomlands.

Jag är en sucker för alla program som har med hus och lägenheter att göra. Innerst inne när jag en dröm om att någon gång flytta utanför landets gränser, till värmen. Men det lär förbli en dröm, för samtidigt är jag bekväm och ganska så nöjd med det sociala skyddsnät vi har här hemma.

Håller på att planera in ett öppet hus i våra nya lokaler, så om ni har vägarna förbi sista helgen i november alt första i december så är ni välkomna. Hojta till så mailar jag inbjudan!

4 kommentarer:

Monica sa...

vadå öppet hus ? va säljer du?

Humlan sa...

Klart jag ska försöka komma, det var ju så länge sedan vi sågs!

Ta nu och försök att vara en förnuftig kvinna och var rädd om dig, inga äventyr innan kroppen har återhämtat sig!

Batbut sa...

Monica, jag gör glas i fusing teknik. Smycken, fat och liknande. Kolla i min profil så finns det en hemsida som heter hemkört, där finns lite gammal skåpmat.
Humlan, Du är varmt välkommen. Och det är klart jag är förnuftig. Är jag inte alltid det????

Londongirl sa...

Nu hojtar jag!

Men första helgen i dec. är jag i London. :-/