torsdag, juni 08, 2006

Morgonstund har guld i mun

Själv har jag nog fått en gammal skata i densamma. I munnen alltså. Vaknar med en smak av gammal apa (hur det nu smakar). Att somna med snus i munnen är ingen höjdare. Det går bort! Känner också att jag sovit på rygg hela natten, vilket resulterat i att näsborrarna känns som Sahara och jag har en snygg liten dreggellinje i mungipen. Ergo, jag har snarkat så in i bäng inatt. Hur snygg känner man sig inte då?

Igår var inte blogger direkt samarbetsvillig så jag lade ned projektet. Jag som hade huvudet fullt efter en späckad 12 timmars dag på jobbet. Synd, för jag hade ett delikat spörsmål jag hade velat dryta med er. Får ta det en annan gång. Det hade med näshårens vara eller icke vara att göra.

Lite så här i förbigående kan jag meddela att jag firar 1 år idag. Och snart får ni en veckas semester från mig. Just när värmen kommer hit till vårt kära fosterland så drar jag till grod- och snigelätarnas rike.

Nu vandrar jag ut i solen och försöker förtjäna mitt levebröd. Ska kanske ta en liten aladåbdans på Sergels Torg. Det kanske kan inbringa lite fickpengar, vad tror ni?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Då är jag först med att säga grattis på 1-års dagen! Och du, jag jobbar väldigt nära Sergels Torg så du kan väl hojta lite innan dansen tar sin början så jag kan sätta mig på första parkett?
:-)

Mette sa...

Snus i käften + snarkning! Hahahhah! Vilken syn!

Anonym sa...

grattis dårå....dans i ullsockar då I hope ;)

Bambi sa...

Vadå ett år? Som vadå?? Annars kan jag ju inte gratta, om jag inte vet;-)) Jaja, grattis i allafall!

Batbut sa...

Tack Jenny. Såg Du mig svassa mina lurviga?
Mette, fråga maken. Jag fick ingen godmorgonpuss. Wounder why?
Sandra, än kan käringen
Anna, yes! Yllesockorna på
Bambi, 1 år som bloggare. Första inlägget var den 8 juni 2005

Humlan sa...

Grattis!
Hade jag vetat att du skulle dansa, så hade jag svängt ditåt när jag var ute idag...

Anonym sa...

Jag trodde att vi i Aladåberna låg på träningsläger? Hemligt så klart!
Grattis till bloggårsdagen! Tårta kommer swichande i etern.

... sa...

Grattis på ettårsdagen! :-)

Visionary soul sa...

Grattis till ett år! :-) Jag har en knapp månad kvar till ettårsdagen... tänk vad mycket man hinner spekulera kring på ett litet år! :-)