lördag, oktober 11, 2008

Back to basic

I den Batbutikanska Bloggens Begynnelsen (aka BBB) så avhandlades mestadels olika skrönor om Trollmors tillkortakommanden. Det finns några sådana. Sedan följde en period av kontemplativ karaktär, förmodligen någon form av reningsprocess. Därefter togs det ett skutt upp på barrikaderna med små meningslösa försök att vålla debatt.

Så blev det dags för lite mer laidback reflektioner. Och nu på sista tiden har det mest varit ilska. Eller kanske frustration är ett bättre ord. Över vad? Förmodligen en hel massa saker, men framförallt de missbedömningar jag gjort om människor. Att reagera över saker jag tycker är fel, uttrycka det och inte få medhåll är en sak. Även om det är lite lätt jobbigt så kan jag leva med det. Men när människor väljer att inte lyssna om saker som berör dem i allra högsta grad, för att slippa konfronteras med verkligheten - då blir jag frustrerad. Så nu har jag varit frustrerad i en hel vecka och nu tyar jag icke längre. Det är så jobbigt att vara arg, jag funkar bättre med att vara en ironiserande bitch.

Hur som, veckan som passerat har erbjudit lite "good old Trollmor" fadäser.....

1. Kolla aldrig häftapparatens funktionalitet mot fingertoppen. Det gör ont och är in i helvete jobbigt att få loss häftklammern
2. Klassfest = popcorn, däremot ska man aldrig poppa popcorn direkt under brandvarnare. Framförallt inte i skolmiljö (här var jag enkom åskådare, jag lovar!)
3. Höga klackar är fint. Höga klackar på marmorgolv är halt. Höga klackar med smörklick under foten på marmorgolv är ännu halare.

Kom just på något helt annat.... om min gamla antagonist inom mobiltelefonvärlden... som jag kanske ska hänga ut i ett alldeles eget blogginlägg... om jag orkar.. och törs... och hinner.. och vill.... och ni vill.... osv osv
(många punkter blev det, jag fick mängdrabatt)

3 kommentarer:

Ingela sa...

Vårt strykjärn ramldae idag ur skåpet där det förvaras, från hög höjd, på min stortå. Satan i gatan vad ont det gjorde. Nu är halva foten blå o svullen. Sånt händer bara mig. Var glad för att du slapp det åtminstone... :)

Batbut sa...

Trodde du ja.. jag har ett brännmärke över höger underarm som är 2 dm långt.. när jag försökte fånga ett flygande (varmt) strykjärn... med händerna.. Bad idea! :-)

Ingela sa...

Okej. Du vinner den:D Flygande...strykjärn...??