måndag, januari 05, 2009

Plastic fantastic?

Efter att Mellantrollet igår utnämnde mig till årets ödlemamma så kan jag väl säga att jag började nagelfara mitt ansikte.

Iofs kan det faktum att vi köpt nytt badrumsskåp påverka. Om man införskaffar ett s p e g e l skåp i storlek 1 meter högt och en halv meter brett så blir det mycket Trollmor att reflektera över. Speciellt som även insidan är täckt av spegelglas.

Hur tänkte jag där egentligen? Förmodligen var jag full. Om inte av sprit så av självförtroende, för annars borde jag insett att börja dagen med en dylik studie kan knäcka vilket självförtroende som helst.


Som pricken över i:et fick mitt knäckta självförtroende hjälp av en ung tjej idag, när hon mycket artigt tittar på mina barn och säger högt "skall er mormor följa med också"?

Hade jag varit en våldsam människa hade jag förmodligen knäckt hennes näsben. Minst. Nu fick jag nöja mig med att syrligt säga "nej, däremot deras mamma men det är förmodligen sista gången på det här stället".

Inte mycket till hämnd inte. Tjejen såg inte ens ut att skämmas. Ganska mesigt faktiskt, både av henne och mig. Å andra sidan känner jag mig sådan idag; gammal och mesig. En gammal, mesig ödla m a o.

Kanske dags för lite plastic fantastic? Finns det någon plastikkirugisk klinik som har jouröppet månne? Och tar de kort? Viktigast av allt, gör det ont?

4 kommentarer:

PGW sa...

Undvik uppenbart synsvaga människor som inte kan bedöma ålder så blir det bra. Mormor, bah!!!

Jag bytte nyligen glödlampa i badrummet till en ljusstarkare. Det är mycket traumatiskt. Jag funderar på att byta tillbaka till lägre watt-tal, jag var så mycket snyggarei 40 watt.

Kan du måla spegeln i lite bronsfärg? Sådana speglar hade den på NKs underklädesavdelning, man såg fantastisk ut i allt.

Bloggullet sa...

Det var jobbigt att bli kallad mormor,såna oförskämdheter får de sluta med.;0)
Som när försäljare kallar en för damen, då kan de glömma att de får sält något.
Kram

londongirl sa...

Vi köpte också ett sånt där spegelskåp för en tid sen och det ÄR avslöjande...
Vad mycket man upptäckte överallt som man inte sett förut.


Men HUR man kan kalla dig för mormor är en gåta för mig. Du ser ju ut som storasyster till de där trolltjejerna! ;-)

Batbut sa...

PGW, håller med Du - mormor my ass! Och NK är ett bra ställe, det är min kusins man som slogs stenhårt för speglarna.... jag ska meddela honom Ditt nöje :-)
L-girl, tack - hur mycket pengar vill Du låna? :-)
Bloggullet, jag håller med Dig fullständigt! Kommer aldrig någonsin sätta min fot där ngt mer!