onsdag, oktober 21, 2009

Gott & blandat

Idag har varit en alldeles vanlig dag, om än lite lätt hysterisk. Inte för att jag har haft så förbålt mycket att göra utan snarare för att min far gick i totalt baklås. Han satt och ringde mig helt maniskt, efter 34 samtal slutade jag faktiskt att svara.

Och så har svininfluensan ankommit Mellantrollets skola! Jag håller tummar och tår för att vi ska klara oss iom att vi ska på semester på fredag. Till Rivieran, som idag hade 20 grader och sol! Inte helt fel, så fasiken om vi ska bli sjuka nu. Nästan så att jag funderar på att hålla henne hemma i preventivt syfte.

Annars då? Jo tack, bilen går bra. Och humöret är högt, kroppen hänger med om än lite lätt förslappad fast jag kan inte skylla på någon annan än mig själv.

Det kanske blir ett inlägg till eller två, men sedan är det Pastis, sol och poolkanten som gäller. Det är låter inte helt fel eller vad säger ni?

4 kommentarer:

Monica sa...

skulle nog hålla henne hemma tror jag ,men svårt det där, jag brukar ju skicka henne till skolan alltid,men svinsjukan hur kul är den om man ska åka bort??

Londongirl sa...

Skulle faktiskt också hållit henne hemma...
Ha det så jätteskönt på er semester!!

Mildamakter sa...

Håll henne hemma - dumt att chansa.
Må gott på semestern och rå om varandra!

Batbut sa...

pssss.... en hemlis.... hon fick vara hemma! Men säg för guds skull inget!