lördag, oktober 24, 2009

Inte dumt inte..

Självklart blev det precis som jag trott, en inte helt angenäm flygresa. Börjar mindre bra när vi självklart blir seatade vid nödutgången! Lilltrollets trauma (när hon fick kliva av flyget pga en galen opedagogisk steward) vaknar till liv och ett trauma är på g men trollmor pekar med hela handen, coolar ned henne och byter platser så att vi kom iväg allihop denna gången. Sitter bredvid en bastant rysk dam som har imundigat stark parfym på alla sätt som är möjliga. Och bakom mig sitter 3 små barn som ägnar hela resan åt att tävla i vem som kan fälla upp bordet flest gånger. Och hårdast! Och eftersom vi flög snikvarianten var det helt proviantlöst... det stod visserligen att en lättare brunch skulle serveras, men fan vet om jag kategoriserar den otroligt söta sockerkakan som brunch!

Aphungriga kom vi fram till huset mitt i mörka sena natten och vi kom till paradiset. Sköna nybäddade sängar och ett bord dukat med nattmackor. Och imorse vaknade vi till strålande sol och en vidunderlig utsikt över en gammal, vacker provenncalsk by.

En stilla tur på marknaden där jag kostade på mig en ny handväska i svart lack och traschy plånbok i skinande guld. Allt till det facila priset av 350 kronor. Sedan en tur till den lokala matvaruaffären och inköp av franska ostar, salami och mycket fräscha grönsaker.

Sedan slocknade trollmor vid poolen, iförd bikini och vaknade några timmar senare med en lite lätt solbränna. Inse att 24 grader och sol gör underverk för både kropp & själ. Nu har vi ätit en god middag framtrollad på barbequen och avnjutit fransk rött vin.

Livet är gott!

3 kommentarer:

Monica sa...

ha en toppen semester trot flygresan ;)

Humlan sa...

Trots flygresan så låter det underbart!
Fortsätt njut av det goda livet!

Batbut sa...

Tack tjejer, väl på plats så var livet klart njutbart!