måndag, oktober 05, 2009

Och nu till något helt annat....

Det har varit mycket tunga, reflekterande skriverier från undertecknad på sistone. Skönt att lätta på hjärtat, men nu känner jag att det får vara nog med tungsinthet ett tag framöver. Det måste in lite glädje och det är på gång.

Vi smygstartade jag och Lilltrollet förra söndagen med att gå på High School Musical på Göta Lejon. Jag var helt inställd på att sova mig igenom föreställningen, men jag måste medge att jag rycktes med. Av stämningen, men framförallt av den lycka som Lilltrollet utstrålade. Hon sken som solen och var helt salig. Det var det bästa hon gjort i hela sitt liv och när vi knatade därifrån med hennes High School Musical tröja på & Wild Cat maskoten i näven var det värt varenda krona som kalaset kostade!

I helgen startade nästa evenemang som Lilltrollet följer slaviskt, Körslaget. Även Mellantrollet tittar även om hon hellre skulle ta gift än att medge det offentligt. Hur som, i vänkretsen finns ju världens bästa stora lilla kvinna och hon har fixat så vi sitter i publiken på lördag. Behöver jag säga att det är två skinande solar på hemmafronten?

Jag har hotad med att piffa upp hela evenmanget med att sjunga offentligt, men risken är då att det blir tvärsvart i rutan......

2 kommentarer:

Humlan sa...

Det är verkligen något extra att uppleva sådant på plats. Jag förstår att dom skiner.
Om du sjunger så lovar jag att titta! :-)

Anonym sa...

Ni kommer att få platser mycket nära tv-kamerorna... Akta dig.