onsdag, maj 17, 2006

Alles in ordnung!

Var på möte med en revisor jag jobbar ihop med. Och det visade sig att de deklarationer som revisorn skulle göra inte alls var gjorda. Utan revisorn trodde att det var jag som skulle göra dem (men jag har skriftliga bevis...ha!). Resultatet blev iaf att jag sitter nu här med en soppa som berör 3 killar, 2 handelsbolag och 3 enskilda firmor. Snacka om att hålla tungan rätt i mun. Hallå - jag bara skojade, jag kan inte alls det här. Kan jag få jobb som något mindre krävande istället? Pleazzzeee?

Men ångesten jag snurrat runt med de sista dagarna släppte! Förmodligen för att jag har haft för lite att göra. Jag är som sagt så otroligt dålig på att ta det lugnt. Ligga i soffan och läsa en bok. Min lägsta "ta det lugnt" nivå är much too high! Valium anyone?

Kan väl avsluta med veckans tabbar so far:

1. Gått in i duschen på gymmet MED HANDDUKEN på! Gissa hur lätt det är att torka hela kroppen under den där lilla handblåstorkaren? Inte alls lätt!
2. Skulle impa på mellantrollets klasskompisar och snurra runt på den däringa "tripp trapp trull" metallställningen som finns. Och snurrade bra gjorde jag! Så att det snurrade rejält i planeten så när jag gick därifrån gick jag IN i ställningen. Bulan? Jo tack, den blev stor!
3. Gick gatan fram som vilken normal människa som helst. Helt fokuserad på mitt gående, men någonstans måste jag tagit en power nap för jag vaknade plötsligt när jag gick rakt in i en lyktstolpe. Pang! Och så fick bulan en kompis.

Voine voine, det är bara onsdag idag.... vad ska hända härnäst?

6 kommentarer:

Humlan sa...

... så, om jag åker till söder så håler jag bara utkik efter en kvinna med två bulor stressande runt med en lycklig min (för att hon äntligen har förmycket att göra igen!)

Du kan annars få jobb som personlig assistent åt mig! Kräver bara att man lyder, är ordentlig och inte behöver några pengar, för betalningen blir urusel! Men jag har massor som behöver göras (fast jag har en känsla av att du skulle ha fixat det på en vecka...)

Vi på Kantarellen sa...

Alla goda ting äro tre.... så en bula till, vore nog på sin plats.

Vi på Kantarellen sa...

Alla goda ting äro tre.... så en bula till, vore nog på sin plats.

Visionary soul sa...

Ajajaj... kan tro att imponeringen av barnets klasskompisar kom av sig lite? ;-) Du får trösta bulorna med att de får oss andra att fnissa lite (igenkännande)! :-)

... sa...

Underbart att du mår bättre, men glöm inte att du MÅSTE "bara vara" oxå!
Det där med att bli väckt med en lyktstolpe i pannan har jag upplevt. Obligatorisk stötdämpare på alla lyktstolpar kanske vore något?

Batbut sa...

Humlan, try me! Vi kan kvitta mot en översyn av spenaten i Trollskogen *S*
Mamse, om alla goda ting är 3 - varför lämnade Du samma kommentar 2 och inte 3 ggr?
Visionary Soul, jag höll masken. Stenhårt! en liten stund iaf...
Kimmi, idag har jag nästan bara varit.. iaf på förmiddagen några timmar. Fast jag tog ikapp det med att jobba till 21... Tror Du man kan ha gåhjälm också? Med liksom ett visir framtill?