lördag, maj 20, 2006

Nu blir jag nervös!

Undrar om det är försenat bakrus jag fått eller möjligen ett liten lätt släng av ålderdom? Hur trött är inte jag? Å andra sidan, målar man balkongmöbler, hyllor och tavelramar mitt i natten så kanske man ska vara trött dagen därpå?

Har en liten fundering på vad det var i målarfärgen för jag hade värsta psykadeliska drömmen. Antagligen var jag väl hög som en julgran av färgångorna, och så blev natten därefter. Eller hur ska man annars tolka följande:

Jag sitter på en hög pall med ett tidtagarur. En av mellantrollets kompisars mammor står och gör hamburgare. Framför sig har hon jordens största bunke, modell badkar typ. Och jag ska klocka hur lång tid hon tar på varje hamburgare. Mamman är utrustad med solglasögon à la Stevie Wonder och ett förkläde med trivsel Ernst på. I bakgrunden spelas hög techno musik och mamman rör frenetiskt i bunken.

Så ska tidtagningen starta och mamman klatschar upp först klutten köttfärs på en stor häll och steker den, fort som attan går det. Hamburgare efter hamburgare blir klar. Men det mest mystifika i det hela är att hon inte lägger dem på varanda utan bredvid. Och så limmar hon ihop dem. Med Karlssons Klister! Så till slut har hon en hamburgare stor som en studsmatta. Då äntligen tar hon av sig glasögonen och ler lyckligt. Och så vaknar jag.

Visst låter det som alkoholförgiftning? Eller färgångor?

6 kommentarer:

Anonym sa...

tse tse fluga?

Anonym sa...

Inget av det! Jag tror det är på tok för mycket silvertejp!

Vi på Kantarellen sa...

Att du sitter på en massa tidtagarur... Kan du vara en tickande bomb?

Humlan sa...

Det får nog bli gasmask nästa gång du målar!

Ska du sälja/köpa/byta varor imorgon? Jag tänkte ge mig ut på nyst-hjälpmedels-jakt på återvinningsfesten i dina trakter...
(Undrar vad jag kommer hem med...)

Batbut sa...

Sandra, kan iaf lova att det inte blir Hot Shots!
A-M, tack - såklart det är!
Rita, jag äter inte silvertejp. *S*
Mamse, could be....*S*
Humlan, har faktiskt inte bestämt mig - det är barnkalas i 180 den här helgen. Alla kompisar. Men kanske jag ska knåpa ihop lite gammalt skräp. Några troll kanske?

Anonym sa...

Jag menade ångorna från det! *gapskratt*