fredag, maj 26, 2006

Don't worry

Be happy osv. Jag har inte försvunnit från Bloggosfären, inte heller hamnat vilse härute i Trollskogen. Ej heller har jag blivit totalnarcissistisk när jag beundrat mina fötter, och hamnat i koma. Om nu någon undrade alltså. Kanske förmätet av mig att tro att ni skulle sakna mig, fast min hybris idag tillåter mig att tro sådana tankar.

Nej då, här har det varit fullt upp. Igår låg jag däckad med FEBER och FÖRKYLD! Och hur kul är det? Ledig dag och vad händer? Jo tack, alla de små elaka baskelskerna som kidsen bombaderade mig med i onsdags tog fäste och däckade denna sköra lilla lekamen.

Idag har jag iaf hållt mig uppe, med rediga doser av Alvedon. Visserligen med en och annan svettattack, ögonen i kors och nysningar som skulle göra vem som helst stum av beundran. Hajja hur förkyld jag är! Ögon små som rått....r och en näsa som skulle få vara med i vilket julspel som helst. Rudolf med Röda mulen - släng Dig i väggen!

Men till syvende og sist - I'm alive! And kicking!

9 kommentarer:

Tankevågor sa...

Men stackars dig! Hoppas Stortrollet pysslar om dig så att du blir frisk. Visst är det ok med Alvedon men inget går upp mot ett stortroll som kommer med vattenglas, tidningen, frukosten och fluffar upp kudden ;)

Monica med yffen sa...

Men det är alltid så. Så fort man är ledig och slappnar av så kommer dom. Bacillerna.

Krya på dig och ge dig på dom! Bacillerna, alltså.

Anonym sa...

Krya på dig!!

Anonym sa...

Jag saknar dej alltid när du är borta för länge!
Krya på dej!

PGW sa...

Hm, idag är du nog inte så lika Greta Garbo låter det som.

Krya på dig omgående! *räcker över lite uppmuntrande silvertejp*

Bambi sa...

Krya på dig!

The Female Dinousaur sa...

Instämmer i krya-kören: Pigga på dig snart!

Humlan sa...

Hälsa trollfamiljen att dom ska sköta om dig och skämma bort dig, det är synd om dig!!!
Krya på dig!

Batbut sa...

Jag suger i mig ert medlidande och känner mig genast piggare. Och nej,idag är jag inte i närheten av GG. Möjligen Groucho Marx