söndag, juli 09, 2006

Beslutsvånda

Ibland har jag stor beslut att fatta. Riktigt ångestladdade sådana. Har de senaste dagarna vägt för och emot. Försökt lyssna på hjärtat. När det inte fungerade tog jag logiken till hjälp. Det hjälpte inte heller. Har nog försökt alla metoder jag kunnat komma på, men ännu inte lyckats besluta mig. Så nu skiter jag i hur det går, det får bli som det blir! Antingen kommer jag yla "Vive la France" eller "Forza Italia" om dryga timmen. Jag återkommer i ärendet.

Från en fluffig liten fladdermus med randig solbränna

ps 1: vet ni hur rolig jag ser ut egentligen? Har idag suttit ihopsjunken i en brassestol, med boken i knät, hakan ned mot bröstet och solglasögon på. Kan väl säga att vissa delar av min kropp är inte speciellt solbrända. Framförallt inte den breda dekorlisten på magen. Den är VIT! Och BRED!

ps 2: idag har jag bara oljat in soldäcket. Det var inte mycket sol så jag blev inte så hög, bara lite

ps 3: ta bort handen innan ni stänger fönstret. Det gjorde inte jag

8 kommentarer:

Humlan sa...

Ha ha! Du förnekar dig icke!
Hoppas någon i trollfamiljen blåste på handen, det känns bättre då!

Anonym sa...

Tack för lektionen! Det ska jag försöka lära mig av, när jag ska till stranden. *asg*

The Female Dinousaur sa...

Haha! Om du ylar "Forza Italia!" så instämmer jag med dig! Imorgon blir du tvungen att bara sola magen alltså. Eller förlåt, dekorlisten... :-) Och du, ta hand om handen!

Anonym sa...

Åh, du skriver så underbart, lova att aldrig sluta blogga! Man får alltid ett gott skratt när man tittar in hos dig - och i mycket känner man igen sig (jag ser också ut som en polkagris, hihi)

Anonym sa...

Men ooohh hur gick det med handen,,jag som varnat på en blogg nyligen för tummar i en altandörr. Gör ont ju blåser här pffffffffffff,,är det bättre annars får du sätta på plåster med "kallijanka" på det hjälper säger mitt barnbarn som talar av egen erfarenhet.. försök inte med vanliga bruna plåster de hjälper inte alls! Klokt barn.

Mette sa...

Jag lade av att sola när jag för nå´t år sedan såg att jag hade en stor vit rand på magen.... tappade tjusningen liksom, hehe.

Batbut sa...

Ni ser vilken källa till information jag är *s*
Tack för berömmet Snurran! Kul att Du gav tillkänna!

Anonym sa...

hihi men det är ju som min pappa som satt i solen med hängslen. fniss