måndag, juli 24, 2006

Update from Trollskogen

Idag har vi gjort storstaden by foot. Och lyckats få pengarna att flyga. Utan att besöka Ingvars lilla affär, men dock en och annan lokal handlare. Starkt jobbat av Trollen.

Lite kultur hann vi också med, vi har vandrat i den svanslöse kattens fotspår med en nog så påläst men ack så tråkig guide. En förutsättning för den turen borde vara att man gillar barn och inte är rädd för vuxna. Kan väl säga att det var noll rätt där.

Åter i Trollskogen hann vi med att inmundiga en pizza, vilket såhär på landet känns både lyxigt och exotiskt. Jag som annars dissar pizza stort lyckades klämma ned en hel 1/3! Får nog snurra bra i sängen i natt för att bli av med det fettintaget *s*.


Kvällen avslutades med den rituella pokerturneringen, där Mellantrollet tog hem storpotten bestående av kottar. Hon klippte till med en Ronald Slät Flukt (tror det är kodnamn för Royal Straight Flush, men vad vet jag?). Lilltrollet kämpade emot starkt, bl a lyckades hon klippa till med 2 par. I ess och äss. Undrar vad det ska bli av dessa små madamer? Kanske de gör en Linda och satsar på proffessionell pokerkariär? Men då lägger Trollmor in sitt veto, Trollfar lär nog internera dem på närmsta kloster. Får väl hoppas att PGW har satt sin idé i verket tills dess.

I övrigt kan jag rapportera att Up Said Lay City kunde stoltsera med ett otroligt vackert blixt- och åskskådespel idag. Fick t o m lite blött i huvudet, så nu har hjärnan slutat koka för ögonblicket.

Nej, nu har jag inte tid med er. Jag ska ut och jaga kulor igen! Tack för det Grodan! Får jag förslitningsskador i musfingret kommer jag stämma Dig! *S*

ps: under över alla under - idag har Trollen inte bråkat en endaste gång! Och de har nu självmant gått och lagt sig. Och vill somna utan saga! Wow! Eller så är det något lurt med det hela..... För Trollfar och Trollmor är portförbjudna!

6 kommentarer:

PGW sa...

Har hittat en bra nunnelokal nu, nån som har 2,9 mille att ge mig??

The Female Dinousaur sa...

Det måste vara pizzan. Jag somnar också ovaggad efter en Quattro...

Humlan sa...

Jag vill också ha lite "blixtar och dunder, magiska under..." (det magiska är REGN!)

Det låter ytterst misstänkt att portförbjuda alla vuxna troll... men du lär väl få veta vad som händer, förr eller senare! Så fortsätt du, att jaga kulor!

Mette sa...

Åh vad jag blev sugen på pizza!! Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ...

Lyckliga Grodan sa...

hihihi.. jag letar nya spel att reta dig med...*storler*....

Anonym sa...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»