söndag, juli 16, 2006

GI Metoden

Med halsmandlar modell XXL är inte aptiten på topp direkt. Samtidigt inser jag att jag inte kan leva på snus enbart. Kroppen lär tarva lite mer än nikotin för att pigga på sig. Så jag har skapat den revolutionerande GI metoden, Glass och Isvatten. Tror det kommer göra underverk med min sargade hals. Och vem vet, kanske även bikinifiguren kan dra nytta av detta?

För övrigt kan jag rapportera att jag är världssämst på att vara sjuk! Det är trist. Solen skiner ute och jag ligger i sängen (visst är jag väl duktig då, som ligger till sängs?). Funderar på att titta på Walk the Line för att fördriva tiden. Men jag får sådan ångest när jag ligger här och gör ingenting. För de små trollen som iofs har det kanonbra med trollfar. För diverse projekt i sommarhuset, som iofs finns kvar och kan vänta. För jobbet som jag släpar med mig om det skulle bli en regning dag, men jag har iofs semester.

Så kan jag nu få lite pepping; visst ska jag hålla mig inomhus och i sängen när jag har halsfluss? Visserligen har jag nästan ingen feber, men ändå?

9 kommentarer:

Humlan sa...

Hörrududu! Låt nu kroppen bestämma vad du ska göra, behöver den vila för att du ska bli av med halsflussen, då SKA du vila (det går fortare över då!).
Feber eller inte, du måste ju bli av med det som har invaderat dina halsmandlar.

När jag var i tonåren och hade halsfluss flera gånger per år, så stod alltid fiskgrantäng (med potatismos och utan "vassa" ingredienser) på menyn, förutom GI förståss!

Anonym sa...

Klart du ska hålla dig hemma. Bädda ner dig is offan och titta på en bra film eller nåt =)

Anonym sa...

Det blir bättre "så fort det hinner"..ett som är lika säkert som amen i kyrkan.
Ta dig lite mjukglass så blir du rätt bedövad. Krya på dig se det som en gratir vilodag!

Lyckliga Grodan sa...

stay put....
ät glass...
sov..

Bloggblad sa...

Jag kör mitt mantra: Pressad citron och koncentrerad tranbärsjuice... kanonbra. Med lite vichyvatten som utspädning blir det lika gott som vilken exklusiv drink som helst.

Jag ligger också - fast under äppelträdet och vilar... sätter mig upp då och då och stickar några varv... går in och kollar datorn och hämtar lite vichy... ut igen...

The Female Dinousaur sa...

Meh! Inte vara sjuuuuk nu, mitt i sommaren! Men du äter väl penicillin? Då ger det sig ju på bara en dag eller två... Krya på dig, fortfort!

Cornelia sa...

Nej vad trist, halsont i sommarvärme är inte kul.
Vitlök, vatten, vila, vila, vila.

Anonym sa...

Men gå ut och sätt dej i skuggan en liten stund. Det kan väl inte vara farligt??

Anonym sa...

Riktig halsfluss är ju en bakteriell infektion och du är samtidigt extra känslig mot virusinfektioner.

Försiktighet krävs därför eftersom en viss risk alltid finns för hjärtmuskelinflammationer.