fredag, juni 26, 2009

Inte helt fel...

Surfade runt lite bland andra bloggar och hittade en liten test, som jag gjorde av ego skäl. Kände för att boosta mig lite och jag tyckte det stämde ganska väl, eller vad säger ni:

Din personlighetstyp:
Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


Karriärer som skulle kunna passa dig:
Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

Jag kanske ska sadla om; skådespelare och journalist är väl lite väl sent. Musiker tror jag att en vis liten Biggis skulle garva läppen av sig om jag gav mig på det. TV reporter, forskare eller artist verkar som om det var något decennium för sent. Säljare och PR ansvarig, marknadsförare har jag varit. Socialarbetare eller sociolog är nog inte riktigt jag, tror att jag är lite för hård för det. Lärare orkar jag inte plugga till, präst skulle min far nog skratta högt åt. Entreprenör skulle jag gärna vara, om jag torde släppa loss mina idéer och hitta andra som gjorde jobbet. Psykolog är jag redan om man nu kan räkna amatörpsykolog till det, iaf använder mina kunder mig till det. Konsult är jag redan.

Så vad återstår då? Skribent, konstnär och diplomat - kanske något jag ska satsa på. Vad tror ni om det? Kan det vara något?

Kanske ska satsa på att hitta en sponsor och så ger jag mig på skribent/konstnär och lever lyckligt i alla mina dagar. Igår såg jag Revolutionary Road och insåg vidden av att inte leva det liv man är ämnad för.... huvva.... Fast en otroligt bra film. Ska kanske toppa den med No Country for Old Men ikväll?

3 kommentarer:

Kimmi sa...

Ehrm... Kanske fler skulle vilja göra testet kanske? :-P

londongirl sa...

Konstnär ÄR du ju redan...i alla fall i mina ögon.
Ja den där filmen Revolutinary Road är bra... Det gäller att ta vara på livet.

Batbut sa...

Sorry Kimmi, jag har glömt var den är....
L-girl, tackar!