tisdag, juni 09, 2009

Rapportdags...

Nu har jag återhämtat mig såpass att jag kan delge er helgens festiviteter. Kort sagt, det var ett hejdundrande party. Dryga 90 personer som trots spöregn sken som solar.

Ankomst på eftermiddagen och alla var inkvarterade i mysiga rum. Lite fix och trix för mig som toastmadame, sedan piffning och mottagning av gästerna som serverades äkta skumpa samtidigt som det minglades vilt. Internationellt värre med folk från USA, Frankrike, Belgien, Danmark, England och Sverige.

Middag med kanonmat och otroligt bra service, ett fåtal tal och en mycket spirituellt toastmadame, undertecknad, som kom loss ordentligt och lät exhibitionisten få blomma ut vilt.

Mitt tal till syster bestod av en DVD som jag satt ihop (med proffsredigerare) med egenhändigt skrivet manus som illustrerades av både still- och rörliga bilder. Den blev faktiskt kanon och fick stående ovationer. Nu skröt jag, men det står jag för. Extra kul var att de närvarande copy writers och journalisterna tyckte det var ett mycket bra manus (vilket tog mig 20 minuter att skriva). Jag kanske ska sadla om? :-)

Sedan började dansen... och den tog fasiken aldrig slut.... Live band som körde 70 tals covers gjorde att dansgolvet var knökat från första sekund. Fri bar gjorde att alla log lite extra stort. Kanske var därför jag kickade av mig skorna och headbangade som värsta hårdrockaren? Måste tappat ett antal kilon den kvällen...

Att jag sedan hade en läcker charleston klänning och kände mig kanonfräsch gjorde inte saken sämre. Dagen därpå samlades alla till brunch och fick babbla av oss det sista. Det var en mycket nöjd och trött Trollmor som kom hem den kvällen. Lite lätt sliten och det lär väl ta några dagar innan jag är helt pigg igen. Min röst försvinner totalt när jag sover för lite, men vad gör det i det stora hela?

Det är nästan så att det inte gör något att jag numera studsar runt på kryckor heller.... Mitt stackars trasiga knä pallade inte dansen och snubblingen i trappen, så nu har jag vatten i knäet i kombination med en ledbandsskada och kraftig inflammation. De

Men what the heck.. det kostar att ligga i täten.....*s*

2 kommentarer:

Bonita sa...

Låter som om det var en helt ljuvlig bröllopsfest

Batbut sa...

Det var ett alldeles ljuvligt party, inte bröllop dock utan 50 års kalas. Lika kul det!