tisdag, augusti 08, 2006

Heureka!

De senaste dagarna har jag klättrat på väggarna. Får inget ur händerna, för varmt för att måla och skrapa fönster så det får vänta. Försöker läsa men orkar inte engagera mig. Under ett svagt ögonblick började jag fundera på om jag har varit ledig för länge. Jobbtarmen suger lite. Och så oron för ekonomin under hösten. Som egen så kan jag iofs ta hur lång semester jag vill, men å andra sidan har jag ingen som helst debitering i juli och ytterst lite i augusti. Samtidigt har jag bränt pengar som värsta krösusen. Har filat lite på de tankarna, men det var inte hela sanningen.

Slog på TV:n för lite distraktion och då slog det mig! Heureka! I've got it! Det som har fattats mig är GÅNG! Har ju inte sett röken av denna totalmiffiga "idrott" sedan OS, så det blir väldigt många dagar av abstinens.

Men nu kan jag få mitt behov fyllt för dagar framöver. Jag sitter och fånstirrar på ett gäng karlar som marscherar genom Göteborgs gator med raska, bestämda steg. Viftar på rumpan värre än värsta Baywatch babe och ögonen lyser maniskt på dem. Så fort jag ser dessa varelser inser jag att mitt liv är ganska harmoniskt ändå och jag kan raskt återgå till att göra ingenting. För det måste vara bättre än att syssla med gång eller?

1 kommentar:

Anonym sa...

Cool blog, interesting information... Keep it UP » » »