tisdag, augusti 29, 2006

Ropa inte hej!

Jaha ja, ordningen återställd. Vem var det som sa "inga klantigheter på länge" alldeles nyligen? Jo tack, undertecknad. Men jag kan meddela att nu är allt som vanligt igen!

Trollmor har piffat sig lite extra den här dagen i ett försök att hålla kvar gårdagens sötma. Svassar förmodligen lite extra på ändalykten under färden till bussen. Folk tittar och ler, förmodligen på de små trollungarna men även trollmor suger i sig uppmärksamheten. Många blickar blev det. Och leenden. Men det är ju bara bra för självförtroendet eller hur?

Sitter så på bussen. Mellantrollet tittar intensivt på mig och jag frågar med ett leende i rösten:

"Tycker Du jag är fin idag gumman?"

Mellantrollet skakar på huvudet och säger "nej mamma, men Du är alldeles svart i ansiktet!"

Tack för den Televerket! Sensmoralen av detta - ha inte en läckande svart tuschpenna i handväskan. Och om ni nu har det, kolla fingrarna efter det att ni varit där och grävt. Glömmer ni även detta så ge då fasiken i att klia er i ansiktet! Och i håret! Och torka för bövelen inte av er på den ljusa kjolen!

8 kommentarer:

Monica med yffen sa...

Jag vet precis hur det känns...

Tror att jag skrivit det här förut, att jag gick runt med en tampong (oanvänd förstås!!)hängande i paraplyet en gång. Fick också leenden från alla håll och jag glömmer aldrig känslan när jag upptäckte den.

Humlan sa...

Näe *torkar skratt-tårarna*, nu får du ge dig!

Anonym sa...

Det är det som kallas för "svart dag" :-)

Lyckliga Grodan sa...

krigsmålning på väg till jobbet????

Tankevågor sa...

Säger bara att det är en himla tur att du har dina troll som ser efter dig. Sen kan man ju undra hur och vad sjutton hände med Monica med Yffen? HUR lyckades hon med den tampongen? Kan man inte få en repris? Jag har missat den historien.

Monica med yffen sa...

F´låt Batbut att jag spammar dig med kommentarer men jag ska bara förklara för Londongirl:
Det var 80-tal och inne med "säckväskor". Jag hade en sån, där jag stoppat ner ett hopfällbart paraply. Plasten på en tampong hade lossnat och själva snöret hakade fast i paraplyet. Den hängde och dinglade så fint där bak... :)

Batbut sa...

Monica, jag kommer ihåg det! Och staketet...*asg* Så spamma Du - det är lugnt!
Humlan, jag ska! Jag lovar! No more
Grodan, jag skulle ju svartjobba....(den var dålig!)
Mickey, kolsvart kan man säga *S*
Londongirl, de håller ordningen på mig *S*

Bambi sa...

*ASG* Hur lyckas du ??