måndag, september 22, 2008

Back on track...

Så där ja, nu har jag återvänt till livet igen. Det behövdes en väldigt soft, lång och lugn söndag så blev allt som vanligt igen.

Jag har insett att jag är alldeles för gammal för att dricka vin i mängder, gå i högklackade skor och dansa som en galning. Om inte minnet bedrar mig så var det även dans på ett bord... Voine voine, tur att de små trollen inte var med och fick se sin mor leka gogo dansös! Det hade förmodligen åsamkat dem ett livslångt trauma.

Nu ska vän av ordningen inte bli orolig, mängderna vin var inte så stora. Jag var inte onykter, bara så där mjuk och mysig som man kan bli av 2-3 glas (där går min gräns numera). Men stämningen påverkade mig en hel del, alla släppte loss i 180 och det blev vild dans i vardagsrummet. Som alltså även inbegrep gogo dansande på ett litet (och dyrt) sideboard. Som gick sönder. Men inte av min tyngd turligen nog, så där klarade sig min plånbok från en totalt onödig och oväntad utgift.

Och till på köpet sov de små trollen borta så vi hade en lång och lugn sovmorgon. Det är vi inte bortskämda med! Jag tar gärna fler sådana tack, för även om jag var helt sänkt på söndagen så vaknade livslusten till liv idag. Tänk så mycket en trevlig fest kan göra för själen. För att inte tala om dansen.

Fridens på er

4 kommentarer:

Snurran sa...

Skönt att höra att du är på banan igen :-D

Gammelmamman sa...

Fasen! Varför fick jag inte se!? ;-)

Mildamakter sa...

Det måste ha varit en syn för gudar ;O)

Batbut sa...

Tackar Snurran!
Biggis, you wish .-)
Milda Makter, gudarna grät av lycka :-)