fredag, september 12, 2008

Jag & James

Idag har jag surfat på en skön våg, där jobbet flyter. Jag har fått en hel del gjort av framförallt sådant som jag skjutit framför mig, väl medveten om att det en dag måste göras. Och nu är det klart, med god marginal till deadline.

Jag som inte brukar vara speciellt frälst i hösten går bara runt och cocoonar mig. Känner mig som en riktig huskatt och har inte alls panik för att vintern står inför dörren. Nu ska vi inte för den sakens skull tro att jag längtar efter vintern, för det gör jag då rakt icke. Men jag har iaf inte panik.

Tror t o m jag skulle gilla vintern om inte min kropp protesterade så innerligt, varenda led värker när det blir fuktigt eller kallt. Att gå upp på morgonen känns som ett oöverstigligt hinder, med en knakande kropp och kolsvart himmel. Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg för än så länge skiner solen och vi ligger på angenäma 15 grader dagtid.

Det blir en hyffsat aktiv helg, med födelsedagskalas hos en gammal, liten mamma och Grönan på söndag med Mellantrollet. Trollfar tar lilla trollet med tillhörande kompis ut till Trollskogen, så det blir en riktig "girls in town" weekend. Förhoppningsvis även en låååång sovmorgon. Vet ni, livet är ganska gott!

Jag säger som min forne husgud Mr James Brown, " I feel good". Hoppas ni gör det med!

ps: fast liiiite besviken är jag... 150 kr... men okej, jag ska sluta tjata.. inte... kanske... äsch, kom igen. Just do it! Inte för mig utan för, ja ni vet själva

2 kommentarer:

londongirl sa...

Sitter på ön och trycker in några sms....så det borde höja din statistik till Läkare utan gränser.
kram i skärgårdskvällen

Batbut sa...

Tackar mitt hjärta, ju mer dollares som de får desto bättre. Min statistik dritter jag högaktningsfullt i *s*. däremot har även jag bättrat på, för varje inbesparad snusdosa så blir det 25:- till insamlingen så 3 snusfria dgr blir en femtiolapp!