måndag, mars 02, 2009

Balansen återställd

Nu verkar det som om min mage bestämt sig för att samarbeta. Jag har lyckats utöka dieten med lite kyckling och en & annan knäckemacka. Det ska nog bli bra det här, men attans sicken resa det blev.

I helgen blev vår försenade miniresa av och hela Trollfamiljen begav sig till Örebro. Snacka om positiv överraskning! Kanontrevligt hotell med urmysig personal, vi blev uppgraderade av någon outgrundlig anledning och fick ett megastort rum. Inte alls dumt! Hittade några kanonbra restauranger med suverän service och hade överlag några softa, mysiga dagar i gnällbältet.

Det är lite läckert att semestra i sitt eget land, för alla städer har sin profil. Det som var allra häftigast var de små trollens reaktion; "Mamma, så lugnt det är när vi inte är i Stockholm. Det är inte alls så stressigt som hemma".

Och det har de rätt i. Här i Stockholm har vi av någon mysko anledning ett tempo som inte är direkt hälsosamt. Undrar varför vi gör så? För inte sjuttsingen har vi mer att göra i Stockholm än annorstädes?Inga kommentarer: